IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvät treenit oli eilenä salilla ensi viikon maanantaina taas menen seuraavan kerran. Nostin painoja pikkuhiljaa mihin tottui aika nopeasti.
Ihme mun lihakset eivät ole kipeät se on vaan hyvä juttu. Kroppa alkaa tottumaan treeneihin. Tänään kun ei ole salia niin olen menossa lenkille.
Teen noin puolentunnin lenkin tuossa päivällä kun olen ekana syönyt.
En olen tänä viikonloppuna lähdössä mihinkään olen täällä. Aijon viettää mukavan rennon viikonlopun itseni kanssa siinä saa taas levättyä. Teen kaikkea rentoa eli nukun, katson sarjoja ja ohjelmia, käyn lenkillä, herkuttelen...se on ihanaa kun ei ole mikään kiire. Tänään on siivous päivä ja pitää pestä pyykkiä. Hyvin on koko aamu aikaa tehdä nuo.
Eilenä mua vähän ahdisti mutta se meni onneksi nopeasti ohi. Aloin ajattelemaan hyviä asioita sillä hetkellä niin se auttoi ja salitreenit myös tuohon ahdistukseen. Kävin eilenä kaupassa ostin teetä ja hunajaa. Laitan sitä hunajaa aina teen sekaan mun lempi juoma. Juon sitä enemmän kun taas kahvia. Pärjään päivän aikana yhdellä kupilla kahvia ja se on aina aamukahvi mustana. Ensi viikolla pitää maksaa vuokra sain sen eilenä.
Onneksi rahaa tulee kelalta taas niin selviää ja asumistuki auttaa aika paljon myös sekin on rahaa. Laitan sitten säästöön taas noin 60 euroa.
Sitten se summa kasvaa pikkuhiljaa säästötilillä. Koitan nyt myös olla ostamatta mitään turhaa. En tällä hetkellä tarvitse varmaan uusia vaatteita koska niitä mulla on aika paljon. Huomasin että sukkia pitää ostaa taas lisää ajattelin tällä viikolla käydä tokmannilla.
Pitää myös ostaa samalla shampoota ja suihkusaippuaa koska niitäkin tarvitsee. Nyt otan aamulääkkeet ja hyvällä fiiliksellä siivoamaan.
Laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle niin on kivempi siivota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.