IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aijon juoda viikonloppuna.Perjantai 09.09.2022 04:50

Viikonloppu taas alkaa. Onneksi on ollut hyvä viikko tähän asti ei ole ahdistanut tai masentanut yhtään. Pakko sanoa että olen nauttinut tästä hyvästä olosta ihan täysillä. Ihanaa kun olen nyt ollut oma iloinen itseni ja sosiaalinen. Poikaystävän luokse ole menossa taas viettämään viikonloppua ja mä nyt päätin että aijon juoda alkoholia. Vähän viiniä ja siideriä nyt tekee mieli taas juoda tipattoman kuukauden jälkeen. Varmasti maistuu hyvältä kun ei ole nyt juonut vähään aikaan ja nousee aika nopeasti päähän. Nyt kun juon tänä viikonloppuna niin aijon sen jälkeen pitää taas tipattoman kuukauden pystyn siihen ihan varmasti.
Siinä taas samalla säästää aika kivasti rahaa jos et juo alkoholia kuukauteen. Samalla se tekee mielelle todella hyvää ei sitten ala ahdistaa tai masentaa pahasti. Suosittelen kokeilemaan tipatonta kuukautta.
Kävin eilenä tokmannilla huvikseen ja mä löysin 5 eurolla kivan sinisen hupparin. Todella hyvä löytö oikea hinta olisi ollut 24 euroa se oli alennuksessa. Sitten ostin mustan ponnarin ja suihkusaippuaa. Mulla meni vaan noin 8 euroa. Viiniä mitä aijon nyt juoda viikonloppuna on helmeilevä omenaviini se maksaa vähän yli 8 euroa pullo sitten siideriä mitä juon on mansikka lime ja päärynä. Luulen että juomiin menee rahaa noin alle 20 euroa. Käydään poikaystävän kanssa kaupoilla niin siinä menee varmaan saman verran rahaa. Ostetaan ruokaa viikonlopulle.
Mä olen ihan varma että poikaystävä juo myös tänä viikonloppuna.
Se ostaa alkosta aina noita viinoja mitä mä en todellakaan pysty juomaan. Mulle riittää aina hyvin viini, siideri ja lonkero. Aijon nukkua tänään päikkärit hyvin kerkiää koska olen lähdössä vasta illalla.
Nyt jatkan tavaroiden pakkaamista ja perjantai musat soimaan. Aijon nauttia täysillä viikonlopusta. Innolla odotan että näkee poikaystävän on ollut ikävä sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.