IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli ihan mukava viikonloppu poikaystävän luona otettiin ihan rennosti.
Join vähän viiniä ja siideriä tuossa viikonloppuna mutta sitten huomasin tuossa eilenä sunnuntaina että oli aika ahdistava olo ja pää oli kipeä.
Se oli taas lähellä että olisin ottanut sen rauhoittavan. Tein siinä hengitysharjoituksia mitkä auttoi tuohon huonoon oloon onneksi.
Päätin etten nyt aijo juoda alkoholia taas vähään aikaan voisin pitää taas tipattoman kuukauden. Koska mä tiedän että juominen tuo mulle sen huonon olon aina välillä ja silloin voi myös tulla masennus mikä ei ole mun mielestä kamalan kivaa. Haluan olla iloinen ja pirteä. Pakko sanoa että viini maistui aika hyvältä kun en ole juonut sitä vähään aikaan. Ostin Moshi moshi nimistä päärynäviiniä mikä on mun lemppari Koko pullo meni sitten join pari mansikka lime siideriä. Uusi viikko taas alkaa ja mä heräsin jo tänä aamuna vähän ennen neljää aamukahvit juotu. Alan kohta jakamaan lääkkeitä dosettiin ja mun ei tarvitse vielä hakea tällä viikolla mitään lääkettä. Masennuslääkkeet riittävät pariksi viikoksi ja leponexit vielä tälle viikolle. Haen taas kolmen kuukauden masennuslääkkeet niin riittävät sitten loppuvuodelle. Rauhoittavia on vielä avaamaton paketti.
Todella hyvä että en ole juotunut syömään niitä. Tänään on salitreenit illalla hyvällä fiiliksellä olen menossa. Tekee todella hyvää nyt viikonlopun jälkeen. Aijon nyt keskittyä vaan liikuntaan koska siitä tulee hyvä olo.
Mielummin liikunta kun alkoholi jos pitäisi valita. Tänään pitää käydä kaupassa ja pestä pyykkiä sekä katsoa big brother jaksot. Olen yhden bb jakson jäljessä mutta ihan mukana. Mun pitää katsoa kun kerkiää tuo uusi Posse jakso, selviytyjät suomi, sekä Vain elämää. Innolla haluan katsoa tuon vain elämää niin näkee mitä biisejä ne laulaa siinä.
Nyt otan aamulääkkeet ja tarkistan tuon mun kauppalapun. Ajattelin tällä viikolla tehdä makkarakeittoa sekä syön pakkasesta ruokia pois.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.