IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli hyvät pelit eilenä!Keskiviikko 05.10.2022 05:05

Oli todella hyvät pelit sählyssä. Alkuun olin hyökkääjä ja loppuajan puolustaja. Puolituntia pelattiin putkeen ja annoin kaikkeni siellä kentällä.
Juoksin ihan täysiä ja yritin syöttää palloa muille. Tuli hyviä syöttöjä niin saatiin tehtyä muutama maali. Olo ja fiilis oli todella hyvä pelien jälkeen.
Ensi viikolla on sitten taas pelit innolla odotan. Tänään on salitreenit illalla sinne olen menossa hyvällä fiiliksellä. Nyt taas isoilla painoilla koitan tehdä taas niin tekee lihaksille hyvää. Kannattaa aina treenata salilla ainakin pari kertaa viikossa kroppa tykkää siitä ja on kunnossa.
Olen taas pari jaksoa jäljessä big brotherissa. No ei se mitään kerkiän kyllä katsoa ne jaksot jossain vaiheessa kun tulee hyvä hetki. Salkkarit olen katsonut joka päivä siinä olen ihan mukana. Aijon tänään käydä apteekissa hakemassa leponexia ja käyn samalla kaupassa ostamassa teetä lisää. Ai niin ja ne karpalokapselit pitää myös muistaa ostaa.
Onneksi kelalta tulee rahaa tällä viikolla niin saan maksettua kaikki laskut mitä on tullut ja mulla onneksi jää rahaa laskujen jälkeen. Raha asiat on ok ja siitä olen iloinen. Aamu alkanut taas kahvilla. Mulle riittää päivän aikana vaan yksi kuppi kahvia. Kun olin nuorempi niin join kahvia paljon enemmän. Nyt juon teetä mielummin enemmän kun kahvia. Olen alkanut nyt juomaan mustaa teetä. Juon sitä ja vihreää teetä. Aijon jo tänään aloittaa siivoukset niin huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa
pyykkiä pesen myös. Olo on aika iloinen tällä hetkellä. Mielummin niin kun taas surullinen. Tästä tulee hyvä päivä taas. Voin sanoa että energiaa on tälle päivälle. Ei ole nyt yhtään väsynyt olo hyvin nukuin viime yönä. Nyt otan aamulääkkeet ja pesen tuon kahvipannun ettei lika jää siihen kiinni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.