IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli hyvät treenit salilla hiki tuli ja onnistunut olo. Huomenna sitten uudestaan taas salille. Se on hyvä juttu että olen innostunut liikkumaan ja kuntoilemaan koska se tekee niin hyvää mielelle ja kropalle. Lievittää ahdistusta ja masennusta. Mua tuo liikunta auttaa todella paljon ja se on hyvä että syö noita lääkkeitä samalla niin nekin kyllä auttaa myös liikunnan lisäksi. Tänään on sählypelit iltapäivällä saa nähdä millaiset joukkueet ja pelit on. Pelaan niin hyvin kun vaan pystyy aijon taas olla hyökkääjä alkuun koska siinä mä olen hyvä. Varmaan pelaamme sen puolisentuntia ainakin. No siinä ajassa saa kyllä taas juosta. En mennyt eilenä vielä kauppaan niin tänään olen aamulla menossa. Ruoat mitä teen pariksi päiväksi ovat: Jauhelihakastike ja pasta sekä kinkkukeitto. Keiton teen tänään se on nopea ruoka laittaa vaan kaikki kattilaan ja keittää.
Latasin eilenä mun sähköpotkulaudan niin menen sillä kauppaan. Otan repun mihin saan pakattua kaikki mun ostokset. Tänään aijon soittaa parhaalle kaverille illalla ja kysellä miten sen viikonloppu meni. Soitellaan aina tiistai iltaisin. Tietää aina että toisella on kaikki hyvin kun soittaa.
Katsoo koska taas nähtäisiin parhaan kaverin kanssa. Ehkä ensi viikolla voisin ehdottaa sille että nähtäisiin menisin sen luokse kylään. Juodaan aina teetä ja jutellaan. Suunniteltiin parhaan kaverin kanssa että vietetään pikkujoulut sitten joulukuussa. Menen sitten sen luokse yöksi.
Aijon ostaa parhaalle kaverille pienen joululahjan. Suklaata ainakin ja sitten siihen joku muu lisäksi. Pitää alkaa joo pikkuhiljaa ostella joululahjoja kavereille. Poikaystävän synttärit lähestyy myös niin sille pitää keksiä joku hyvä lahja. Varmaan ostan alkosta jonkun juoman ja suklaata ellen sitten vaikka tokmannilta löydä jotain. Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä aamu alkanut hyvin. Otan nyt aamulääkkeet ja tarkistan vielä mun kauppalapun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.