IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikko on mennyt todella nopeasti huomenna on taas perjantai ja viikonloppu alkaa. En ole menossa mihinkään tänä viikonloppuna olen täällä kotona. Itseni kanssa koska kaikilla muilla kavereilla on muuta menoa viikonloppuna. Se kyllä tekee ihan hyvää välillä olla vaan itsensä kanssa. Aijon tehdä kaikkea rentoa ja mukavaa eli aijon nukkua päikkäreitä, käydä lenkillä, herkutella, katsoa netflixiä..parasta on myös se että mulla ei ole mikään kiire viikonloppuna. Huomenna pitää käydä apteekissa hakemassa leponexit ja karpalokapselit. Asumistuki tulee huomenna niin on sitten taas rahaa ja lisää rahaa tulee ensi viikolla ihan hyvä niin saa taas maksettua vuokran pois. Onneksi mulla on raha asiat ok ei tarvitse murehtia sitä. Rahat riittävät joka kuukausi ja saa siinä samalla säästötilille jonkin summan siirrettyä. Tänään siivoukset jatkuvat imuroin eilenä niin tänään pitää mopata, pestä vessa ja pyykit pestä.
Onneksi sain tampattua matot viime viikolla niin se on tehty. Uuni ja jääkaappi pitää vielä pestä ja mä aijon nyt varmaan huomenna sulattaa tuon jääkaapin ja pakastimen. Olin eilenä salilla illalla ja oli hyvät treenit.
Väsytti niin paljon sen jälkeen niin en enää jaksanut katsoa salkkareita. Tänään katson nuo salkkarit jaksot ai niin tempparit pitää myös katsoa kun ne jaksot tulee tuonne ruutuun. Eilenä katsoin tuota the good doctor sarjaa tabletin kautta. Olen siinä toisella kaudella ja aijon jatkaa sen katsomista taas viikonloppuna. Animea aijon myös katsoa eteenpäin kun tulee semmoinen hyvä hetki. Olo ja fiilis on hyvä edelleen aamu alkanut kahvilla mikä onneksi herättää mut joka aamu.
Otan nyt aamulääkkeet, alan kuunnella hyvää musaa ja jatkan siivoilua.
Tästä tulee hyvä päivä aijon mennä tuossa päivällä sitten lenkille niin saa kunnolla raitista ilmaa mikä tekee hyvää. Ulkona on ihan kiva sää niin mukavaa mennä sinne lenkille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.