IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ensi viikolla uusi sohva tilaukseen. :)Perjantai 13.01.2023 06:00

Olen hankkimassa uuden sohvan ja löysin sen eilenä jyskin sivuilta pakko ostaa uusi koska tuo mun edellinen sohva on jo niin vanha ja kulunut. Uusi sohva on mustan värinen divaani vuodesohva maksaa 500 euroa se oli halvin minkä löysin muut divaani sohvat oli melkein yli tonnin hintaisia. Laitan sen tilaukseen ensi viikolla ja kotiin kuljetus maksoi noin 50 euroa. Se pitää vaan sitten kasata ja poikaystävä lupasi auttaa siinä olen todella innoissani siitä uudesta sohvasta pystyn hyvin maksamaan sen otan rahat mun säästötililtä
pitää vaan siirtää ne rahat käyttötilille. Säästötilille jää kivasti vielä rahaa ja sinne tulee lisää rahaa kun alan säästämään niin summa taas kasvaa pikkuhiljaa. Se on perjantai taas ja viikonloppu alkaa aijon vaan olla ja levätä viikonlopun. Teen kaikkea rentoa ja mukavaa eli nukun päikkäreitä,
käyn lenkillä, katson sarjoja ja ohjelmia..siinä viikonloppu menee kivasti.
Olo on tuntunut edelleen hyvältä kroppa on ollut vaan vähän kipeä kun olen nyt käynyt salilla ja olin pelaamassa sählyä mutta kyllä se siitä sitten taas. Luulen että ensi viikolla mun kroppa ei ole enää niin kipeä mitä tällä viikolla. Hyvä jos nousen vaikka sohvalta ylös niin mun kroppaan sattuu.
Kävin eilenä tokmannilla niin ostin sitä uutta pullava fazerin suklaata ja pandan uusia karamelli lakuja ne lakut oli todella hyviä! Aijon jatkossakin syödä sitten niitä toivon että tuo fazerin uusi suklaa on myös hyvää.
Muistin juuri etten ole vielä kerennyt katsoa uutta tempparit jaksoa pakko katsoa se tänään kun on hyvin aikaa nyt siinä on alkanut vihdoinkin tapahtua niin on kiva sitten sitä seurata paljon draamaa tiedossa. Putous ohjelma alkaa ensi viikon viikonloppuna ja aijon ehdottomasti katsoa sitä. Olen putous fani olen katsonut kaikki kaudet mitä on tullut siinä saa vaan nauraa kun sitä katsoo ja se on ihan parasta. Salkkarit alkaa sitten taas vähän yli viikon päästä odotan sitä kovasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.