IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uusi sohva tilattu. :)Keskiviikko 18.01.2023 04:59

Selvisin verikokeista eilenä aamulla ja onneksi oli hyvä sää kävellä tuonne terveyskeskukseen kun pääsin takaisin kotiin niin nukuin aamupäivän koska mua väsytti sen reissun jälkeen. Olo on jo paljon parempi mitä viime viikonloppuna viikko alkanut onneksi ihan mukavasti ei ole nyt yhtään masentanut tai ahdistanut. Kävin apteekissa maanantaina niin nyt on taas masennuslääkettä kolmeksi kuukaudeksi saan sitten tekstiviestin siitä että mun masennuslääke resepti on taas uusittu niin saa sitä lääkettä sitten jatkossa.
Eilenä oli sählypelit meni vähän väsyneellä fiiliksellä mutta oli hauskaa pelata sain tehtyä edes yhden maalin no toivon että ensi viikolla on semmoiset pelit taas että jaksaa juosta. Tänään on salitreenit illalla ihan mukavaa taas mennä niin tulee hyvää liikuntaa. Aijon tänään tehdä täysillä nuo treenit että hiki tulee ja hyvä olo viime maanantaina oli myös hyvät treenit. Laitoin eilenä sen mun uuden sohvan tilaukseen tulee sitten varmaan ensi viikolla. Ne soittaa mulle sitten sieltä koska ne tuo sen kotiinkuljetus oli nyt ilmainen niin säästän siinä nyt 50 euroa. Siirrän nyt sen 50 euroa takaisin säästötilille sohva maksoi sen 500 euroa
ostin jyskistä se on musta divaani vuodesohva. Pakko sanoa että kyllä se uusi sohva piristää taas paljon mun elämää. Siinä on kiva istua ja katsoa telkkaria ja nukkua päikkäreitä ja se kestää taas monta vuotta.
Otan kohta aamulääkkeet ja siivoan keittiötä alan jo tänään siivota kämppää ja huomenna pesen pyykit. Olo on nyt pirteä kun join äsken aamukahvit. Käyn varmaan lidlissä tänään pitää ostaa pari pakettia kahvia niin on sitä sitten taas. Tästä tulee hyvä päivä varmasti näen myös yhtä mun kaveria tänään niin sekin piristää päivää paljon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.