IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Verikokeet tänään.Maanantai 13.02.2023 05:29

Kävin eilenä tokmannilla ostoksilla löysin 6 eurolla kivat vihreän väriset urheilulegginsit, sukkia, alusvaatteita, hammastahnaa ja hoitoainetta hiuksiin. Kaikkea mitä tarvitsee aijon tänään ottaa käyttöön nuo uudet urheilulegginsit kun menen salille tänään treenaamaan hyvä löytö.
Ne sopivat hyvin yhteen mun uuden vihreän t-paidan kanssa minkä sain synttärilahjaksi aijon olla tänään sitten vihreän värinen. Uusi viikko alkaa viikonloppu meni todella mukavasti sain kunnolla levättyä niin jaksaa taas toivon että tulee mukava viikko varaudun kyllä siihen sitten jos huono olo tulee. On taas mitä odottaa olen menossa pitkästä aikaan poikaystävän luokse tänä viikonloppuna ellei tule esteitä ihanaa taas nähdä. Katsellaan sitten viikonloppuna vaan netflixiä, saunotaan ja valvotaan kaikkea rentoa ja mukavaa siis tiedossa. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja ei tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla vielä verikokeet on tänään päivällä varmaan sitten ihan hyvä sää kävellä sinne terveyskeskukseen en usko että mitään räntää sataa tänään. Alan kohta pesemään pyykkiä taas koska maanantai on mun pyykkipäivä.
Olo ja fiilis tuntuu tällä hetkellä aika hyvältä onneksi aamukahvi herätti nyt näin maanantai aamuna otan hetken päästä aamulääkkeet mulla menee aamuisin masennuslääke se on hyvä lääke lievittää ahdistusta aika hyvin. Masennuslääkkeet riittävät vielä kolmeksi kuukaudeksi käyn sitä sitten hakemassa lisää ennen kesää se on hyvä että sitä lääkettä saa aina paljon eikä tarvitse jatkuvasti hakea sitä. Innolla olen menossa salille treenaamaan teen kunnon treenit viikko lähtee hyvin taas käyntiin sillä kun pääsee liikkeelle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.