IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ystävänpäivä :)Tiistai 14.02.2023 05:26

Ystävänpäivä vuoden yksi tärkeimmistä päivistä pakko sanoa että mulla on ihan parhaat ystävät mun elämässä mua ei olisi ilman niitä.
Aijon ostaa jokaiselle suklaata tänään mä näen yhden mun kavereista niin annetaan suklaat toisilemme ostin sille mun kaverille fazerin pullava suklaata se on todella hyvää tykkään itsekin siitä suklaasta. Poikaystävälle annan sitten ystävänpäivä suklaat viikonloppuna kun näemme. Parhaalle kaverille ostin jo suklaata kun nähtiin viimeksi. Viikko on alkanut ihan hyvin eilenä oli vähän väsynyt fiilis kun oli maanantai selvisin siitä päivästä kävin verikokeissa nyt saa sen jälkeen taas hakea leponex lääkettä.
Eilenä oli aika kiva ilma eilenä ja aurinko vähän paistoi mikä piristi mieltä kun kävelin sinne terveyskeskukseen. Olin salilla eilenä niin jaksoin tehdä treenit mikä teki hyvää tänään on taas sählypelit iltapäivällä innolla olen menossa peleihin saa nähdä millaiset joukkueet tänään ja kumpi joukkue sitten voittaa. Tänään olen menossa aamusta taas kauppaan ja aijon tehdä ruoaksi kanakastiketta ja riisiä tälle päivälle. Huomenna teen munakkaan ja syön pakkasesta ruokaa pois mulla on kinkkukiusausta pakkasessa. Jaksoin herätä tänä aamuna kun kello soi aamukahvit join äsken nyt olen hereillä otan kohta aamulääkkeet.
Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä olo tuntuu hyvältä ja mä nautin tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Päätin nyt myös sen että en aijo juoda alkoholia taas vähään aikaan aijon ainakin pitää tipattoman kuukauden ellei sitten pitempään. Kun olen nyt menossa poikaystävän luokse viikonloppuna niin en juo yhtään alkoholia poikaystävä saa juoda jos haluaa eikä se häiritse mua. En todellakaan halua sitä oloa mikä tulee sen juomisen jälkeen. Tämä on hyvä päätös ja siinä säästää muutaman euron kun ei osta alkoholia haluan vaan keskittyä tähän hyvään oloon mikä mulla on nyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.