IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kaikki ärsytti eilenä.Keskiviikko 15.02.2023 05:47

Eilenä mulla oli pitkästä aikaan vitutus päivä eli mua ärsytti taas ihan kaikki onneksi eilenä oli sählypelit niin sai siellä purettua sitä oloa pois. Sekin johtuu siitä että mulla on alkanut taas ne päivät silloin mun mielialat aina heittelee rajusti ja se ei ole kivaa saatan suuttua silloin pienestäkin asiasta vielä ei ole tullut itkupotkuraivareita niitä taas odotellen. Onneksi on salitreenit taas illalla niin puran silloin myös tätä oloa pois. Oli hyvät pelit eilenä sain tehtyä jopa pari hienoa maalia tuli tasapeli ensi viikolla sitten uudet pelit. Kävin eilenä kaupassa niin teen tänään ruoaksi kanaa ja riisiä en ole pitkään aikaan syönyt kanaa niin nyt maistuu eilenä söin pakkasesta kinkkukiusausta oli hyvää. Otan kohta aamulääkkeet niin se auttaa paljon oloon niin ei tule sitä ahdistusta.
Toivon että tänään ei tule taas pahaa vitutusta ja ärsytystä hetki kerrallaan menen taas tätä päivää niin kyllä mä selviän. Aamulla oli semmoinen olo etten olisi jaksanut nousta ylös no pääsin viiden aikoihin ylös ja join aamukahvit äsken onneksi kun join ison kupin vahvaa kahvia niin nyt olen ihan hereillä. Sain eilenä yhdeltä mun kaverilta ystävänpäivä suklaat fazerin dumle suklaata mistä olen syönyt jo puolet. Mä annoin mun kaverille sen fazerin pullava suklaan sai eilenä koko ajan kuulla että hyvää ystävänpäivää! Soitin eilenä parhaalle kaverille sillä on asiat hyvin niin ei tarvitse olla huolissaan oli kivaa jutella niitä näitä odotan innolla että näemme sitten taas joku päivä.
Alan nyt tiskaamaan ja voisin vaihtaa samalla puhtaat lakanat sänkyyn huomenna pesen sitten en lakanat kun on siivouspäivä samalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.