IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Löysin kirpparilta kivat villasukat.Lauantai 01.04.2023 05:18

Eilenä kun ei ollut mitään ihmeellistä niin käytiin kaverin kanssa tutulla kirpparilla löysin sieltä ihanan siniset villasukat mitkä vaan maksoi 12 euroa mä rakastan ja keräilen erilaisia villasukkia omistan jo muutamat.
Nukuin eilenä parin tunnin päikkärit ja kun heräsin niin lähdin lenkille aivan ihana sää aurinko paistoi ja mulle tuli jopa kuuma kun kävelin odotan jo että lumet ja jäät sulaa niin pääsee sitten ajelemaan jo sähköpotkulaudalla mitä en ole nyt käyttänyt koska on ollut talvi.
Nähtiin eilenä poikaystävän kanssa ja käytiin kaupassa poikaystävä osti mulle fazerin pullava suklaalevyn mikä on mun lempi suklaa en ole vielä syönyt sitä syön sen kun tekee mieli. Eilenä oli muutenkin hyvä päivä mikään ei ahdistanut tai masentanut olin iloisella päällä koko päivän ja aijon myös tänään olla iloinen eli hyvä olo jatkuu ja nautin nyt siitä
uskon että pahin on takanapäin ja voi elää taas edes hetken aikaa hyvää elämää olen nyt onneksi saanut aika hyvin levättyä nämä pari viikkoa.
Aamu alkanut kahvilla mikä herätti juon päivän aikana vaan yhden kupin kahvia ja se on aamukahvi en halua juoda kahvia päivän aikana enempää. Ostin eilenä lisää sitruuna teetä kaupasta mikä on nyt mun lempi tee juon sitä ainakin yhden kupin joka päivä ja lisään siihen aina hunajaa suosittelen terveellinen juoma tykkään juoda enemmän teetä kun kahvia.
Otan kohta aamulääkkeet ja alan kuunnella musiikkia ja katson tuolta Youtubesta videoita aamulenkille olen menossa tuossa myöhemmin niin saa taas askelia ja liikuntaa tälle päivälle uskon että on hyvä lenkkeily sää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.