IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pitäisi mennä näöntarkastukseen.Keskiviikko 23.08.2023 06:00

Onneksi aamukahvi herättää mut joka aamu kun juon sitä ison mukillisen mustana mun pitää käydä tokmannilla tänään ostamassa lisää saludo kahvia mistä on tullut mun lempi kahvi onneksi mä asun ihan tuossa tokmannin vieressä sinne kävelee täältä kotoa alle viidessä minuutissa.
Olo ja fiilis tuntuu hyvältä edelleen ei ole onneksi yhtään ahdistanut vielä tällä viikolla tai masentanut olen nauttinut siitä että voin erittäin hyvin. Tää hyvä olo myös johtuu siitä että en ole nyt juonut alkoholia yli kuukauteen suosittelen tipatonta kuukautta mä olen jopa säästänyt rahaa kun en ole ostanut alkoholia jotain positiivista eikä ole yhtään masentanut koko kuukauden aikana ollut koko ajan hyvä ja iloinen fiilis paino on tippunut myös kun en ole juonut. Paras kaveri soitti mulle eilenä sieltä kreikasta sen reissu oli mennyt tähän asti hyvin soitellaan taas tuossa viikonloppuna kun se on tulossa takaisin. Olin turhaan huolissani siitä onneksi sillä oli kaikki hyvin.
Sain eilenä maksettua kaikki laskut ja rahaa jäi vielä niiden jälkeen sen verran että pärjää loppukuun aijon varmaan alkukuusta siirtää rahaa säästötilille niin summa taas kasvaa pikkuhiljaa. Mä haaveilen tällä hetkellä uudesta Guess laukusta mä voisin jo ostaa sen mutta päätin että ensi vuonna vasta. Tämän vuoden lopulla mulla menee nyt rahaa niihin uusiin silmälaseihin mitkä kovasti haluan niihin varmaan menee se 300 tai 400 euroa? Mun pitäisi myös tässä syksyllä mennä sinne näöntarkastukseen ennen kun aijon hankkia ne uudet silmälasit.
Otan nyt aamulääkkeet ja alan katsomaan youtubesta videoita ja kuunnella musiikkia tästä tulee varmasti hyvä päivä näen kaveria tuossa illalla menen sen luokse kylään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.