IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olin eilenä tutustumassa mun vanhaan työpaikkaan. Multa kysyttiin erilaisia kysymyksiä mitkä ovat tavoitteet ja mitä haluan tehdä siellä sanoin niille sen että haluan oppia uusia asioita ja haastaa itseäni myös että olen todella auttavainen haluan auttaa muita mä näin samalla mun kaikki vanhat työkaverit ne oli aivan innoissaan kun ne näki minut ja osa tuli jopa halaamaan mua meinasi ihan itku tulla. Mä aloitan työt ensi viikon tiistaina kello 9 kerran viikossa käyn nyt alkuun sitten sovimme että katsomme kolmen kuukauden päästä että miten on mennyt sitten jos tuntuu niin lisäämme toisen työpäivän viikkoon sain samalla kuulla että saan olla tuolla töissä ihan tuonne ensi vuoden kesäkuun loppuun mikä oli todella positiivinen ja hyvä uutinen. Voin sanoa että seuraavasta vuodesta ei ole tulossa sitten todellakaan tylsä olen aivan innoissani saa olla töissä hyvien tyyppien kanssa ihan parasta!
Mä olen niin innoissani nyt niin mä heräsin jo tänään ennen herätyskelloa mua ei väsytä yhtään tää on se paras fiilis mistä aijon pitää kiinni ja olen samalla niin onnellinen tästä tulee todella hyvä päivä koska illalla menossa taas salille treenaamaan aijon tehdä niin kovat treenit että kropassa tuntuu.
Otan kohta nuo aamulääkkeet kävin maanantaina apteekissa nyt on kaikkia lääkkeitä taas sain haettua leponexit. Huomenna aijon siivota niin kunnolla mun kämpän kun vaan pystyy siivous intoa löytyy sekä pesen huomenna kaikki mun pyykit heti aamusta voin sanoa että viikko mennyt ihan hyvin tähän asti ollut jännitystä enemmän kun ahdistusta mikä on paljon parempi mikään ei masenna mua koska nyt alkaa ihan uusi syksy seuraavat kolme kuukautta menevät varmasti äkkiä kohta se joulukuu sieltä tulee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.