IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kiva päivä töissä!Keskiviikko 20.09.2023 05:39

Mukava päivä oli eilenä töissä taas maalaushommia ja hyvää huumoria siinä samalla kun jutteli muiden työkavereiden kanssa mulla on ihan parhaat työkaverit todella hyvää seuraa töissä siinä se päivä menee muutenkin kivasti kun niiden kanssa juttelee sekä siellä on yksi mun rakkaista kavereista niin senkin seura piristää paljon mieltä kun me näemme melkein joka päivä innolla odotan seuraavaa työpäivää mikä on taas viikon päästä. Tänään on viikon viimeiset salitreenit innolla taas menen sinne teen niin kovat treenit että tulee hiki ja hyvä olo olen jo valinnut mitkä treenivaatteet pistän päälle oli vähän vaikeaa valita koska mulla on niin paljon noita treenivaatteita kaappi ihan täynnä niitä.
Kauppareissu tänään pitää ostaa kahvia koska alkaa olla loppu menen lidliin koska sieltä saa halpaa kahvia mikä maksaa vaan alle 3 euroa.
Join vielä tänä aamuna saludo kahvia mikä riittää vielä huomiselle päivälle onneksi aamukahvi on semmoinen voimajuoma mikä herättää joka aamu ja mulle riittää päivän aikana vaan aamukahvi enempää kahvia en juo päivän aikana juon sitten vaan teetä. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä nyt kun sain viime yönä nukuttua sen 8 tuntia otan nuo aamulääkkeet hetken päästä. Uskon että tästä tulee hyvä päivä aijon taas unohtaa huolet ja murheet sekä keskittyä tänään hyviin asioihin mitkä tuo iloa elämään mä tykkään mun arjesta paljon koska se on hyvässä tasapainossa liikunta, uni ja terveellinen ruoka on tärkeitä asioita ja se että syön lääkkeitä niin pystyy jotenkin elää tätä elämää tämän sairauden kanssa onneksi liikunta lievittää mulla masennusta ja ahdistusta aika hyvin suosittelen liikuntaa ihan kaikille siitä tulee niin hyvä olo kun on käynyt lenkillä, pelannut sählyä tai treenannut salilla siinä saa purettua aika hyvin kireää oloa pois se tuntui mulla viime viikolla onneksi ei nyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.