IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jaksaa taas aloittaa arki :)Maanantai 25.09.2023 04:57

Uusi viikko alkaa mukavasti meni viikonloppu eilenä tein aamulenkin ja toisen lenkin iltapäivällä nähtiin poikaystävän kanssa niin sekin piristi sunnuntai päivää kivasti käytiin lildissä kaupassa piti ostaa kahvia lisää.
Tänään on taas verikokeet nopeasti kuukausi on mennyt taas tuntuu että olisin hetki sitten ollut verikokeissa pitää aina käydä niissä leponex lääkkeen takia no onneksi tänään on sitten hyvä sää kävellä sinne terveyskeskukseen niin siinä tulee samalla tehtyä päivän lenkki mun pitää sitten sen jälkeen käydä apteekissa hakemassa nuo karpalokapselit.
Olo tuntuu hyvältä ja olen nyt saanut taas levättyä ja kerättyä voimia niin jaksaa taas uskon että tulee mukava viikko hetki ja päivä kerrallaan enkä nyt aijo murehtia mistään asiasta keskityn hyviin juttuhin mitkä tuo iloa tähän viikkoon. Tänään on salitreenit illalla en ole vielä vallinnut treenivaatteita katson ne hetken päästä. Alan kohta pesemään pyykkiä koska sitä on kertynyt taas kiva määrä vien ne hetken päästä ja aijon maksaa loput tämän kuun laskut pois mä yritin maksaa niitä yksi päivä mutta pankin sivulla oli joku häiriö niin en pystynyt maksamaan niitä silloin. Laskin että rahat riittävät juuri sen verran että pärjää vielä viikon onneksi rahaa tulee ensi viikon keskiviikkona ja perjantaina niin selviää. Alan kohta jakamaan lääkkeitä dosettiin ja aijon kohta katsoa huomiselle päivälle vaatteet töihin kivaa mennä huomenna sinne taas näkee mitä pääsee sitten tekemään. Hyvä kun salkkarit tulee tänään pakko katsoa koska viime jakso jäi aika jännään kohtaan saa nähdä mitä siinä sarjassa tapahtuu tällä viikolla innolla haluan nähdä. Katsoin eilisen Masked singer suomi jakson oli todella hyvä jakso mä ihan yllätyin kuka oli sen maskin takana innolla jo odotan seuraavaa jaksoa aloin eilenä myös katsomaan tuota Vain elämää unohdin sen ohjelman ihan kokonaan hyvä että muistin sen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.