IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jouluun alle kolme kuukautta.Torstai 28.09.2023 05:59

Kirjoitan nyt tämän viikon viimeisen blogiteksin huomenna en enää ajatellut tulla koneelle vaan lähden ihan viikonlopun viettoon vanhempien luokse mukavaa nähdä vanhemmat olin niiden luona viimeksi kesällä heinäkuussa eli parisen kuukautta sitten ihanaa kun pääsee vaihtamaan taas maisemaa hetkeksi mitä tekee todella hyvää. Mä aijon viikonloppuna niin rentoutua eli nukun, käyn äidin kanssa lenkillä, saunotaan, syödään hyvää ruokaa..ollaan vaan ja nauttia kun ei ole kiire. Eilenä mulla oli todella väsynyt olo jostain syystä en tiedä mistä niin salitreenit meni vähän huonosti no ei sitä aina tietenkään jaksa. Alan taas siivota ja pesemään pyykkiä siivosin jo osan eilenä niin pitää enää mopata lattiat.
En mennyt eilenä vielä kauppaan niin tänään olen menossa ajattelin tehdä mifu kastiketta ja riisiä tänään ruoaksi nopea ja helppo ruoka latasin jo eilenä sähköpotkulaudan niin sillä taas sitten pääsee kauppaan. Salkkarit jäi eilenä jännään kohtaan pakko katsoa tämän päivän jakso saa nähdä selviääkö kuka on sen lapsen isä? Sallan ilme oli aika hyvä sen jakson lopussa. Otan kohta aamulääkkeet ja tarkistaa tili paljon on rahaa siellä varmasti sen verran että selviän ensi viikkoon. Kohta vaihtuu taas kuukausi nopeasti tää aika menee jouluun on enää alle kolme kuukautta apua pitää alkaa pikkuhiljaa ostelemaan joululahjoja kavereille ajattelin jokaiselle ostaa jotain pientä ajatus on tärkein. Vietän sitten joulua vanhempien ja poikaystävän kanssa niin kuin joka vuosi on ollut todella mukavaa aina ja tulee silloin semmoinen joulu fiilis päälle kun sitä saa viettää rakkaiden ihmisten kanssa.
Nyt vien nuo pyykit, laitan siivous musaa soimaan taustalle ja jatkan siivoamista. Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä ja olen odottanut kovasti viikonloppua selvisin taas tästäkin viikosta vaikka on ollut väsynyt olo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.