IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

House sarja tullut Netflixiin :)Maanantai 05.02.2024 06:02

Mulla ja parhaalla kaverilla oli tosi kiva lauantai ilta juotiin alkoholia ja juteltiin niitä näitä katsottiin putous jakso mikä oli aika tyhmä. Pakko sanoa että on todella huono putous kausi ekat kaudet oli parhaita siitä.
Sovittiin parhaan kaverin kanssa että nähtäisiin useammin mikä olisi kiva varmaan aina loppuviikosta koska silloin on aikaa nähdä. Onneksi eilenä sai levätä päivän niin nyt jaksaa aloittaa uuden viikon. Olo tällä hetkellä tuntuu ihan hyvältä otan kohta aamulääkkeet ja jaan taas viikonlääkkeet dosettiin. Ei tarvise hakea mitään lääkettä kaikkia on viimeksi hain leponexit. Olen taas sekaisin viikoista mulla on verikokeet vasta viikon päästä maanantaina eikä tänään nopeasti tää aika menee tuntuu että olisin hetki sitten ollut verikokeissa. Salkkarit tulee taas saa nähdä mitä siinä tapahtuu tällä viikolla viime jakso jäi aika jännään kohtaan. Netflixiin oli tullut katsottavaa se "House" sairaala sarja minkä olen aina halunnut katsoa kaikki 8 kautta ovat tulleet sinne jee, voi pitää katsomismaratooneja siitä eli katsoa monta jaksoa putkeen kerkesin eilenä katsoa ekan jakson. Kävin lenkillä eilenä koska oli todella kiva sää aurinko paistoi nyt vissiin pakkaset tulevat takaisin tässä helmikuussa kuulin siitä no kyllä tuo kevät tulee pikkuhiljaa vielä pitää vähän jaksaa tätä kylmää. Kohta alan pesemään pyykkiä mitä on kertynyt no onneksi on aamu aikaa hoitaa ne pesukone on varmasti vapaa tällä hetkellä.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä salitreenit illalla innolla sitten sinne tekee hyvää viikonlopun jälkeen eilenä pää tuntui vähän kipeältä mutta ei ollut onneksi niin pahaa krapulaa. Aijon nyt pitää pidemmän tauon juomisesta koska olen juonut viime aikoina liikaa tekee varmasti hyvää ja säästää rahaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.