IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Rahaa tulee taas viikon päästä.Maanantai 26.02.2024 05:42

Kyllä jotenkin huomaa että olo ja fiilis tuntuu hyvältä kun on jättänyt alkoholin pois. Se jos juon niin tulee sitten se ahdistus ja masennus äkkiä sen jälkeen ja saattaa kestää aina viikon että olo tasaantuu taas. Nyt kun en juo niin mä säästän aika kivan summan rahaa. Päätin että tänä keväänä aijon keskittyä enemmän liikuntaan mikä tuo mulle todella hyvää oloa. Aijon käydä salilla treenaamassa, lenkkeilen, pelaan sählyä..paino ja kunto pysyy hyvänä kun on koko ajan liikkeellä. Menen taas tänään salille illalla treenaamaan viikko alkaa mukavasti sillä.
Lääkkeet riittävät vielä tälle viikolle ja ensi viikolla käyn hakemassa leponexit ja masennuslääkkeet. Onneksi asumistuki tulee viikon päästä maanantaina ja eläke samalla viikolla niin on rahaa taas. Eilenä oli kiva päivä nähtiin poikaystävän kanssa käytiin kaupoilla pyörimässä. Kävin lenkillä tuossa iltapäivällä ja oli todella liukasta pysyin pystyssä mulla on aika hyvä tasapaino. Odotan jo että lumet ja jäät sulaisi pois ja kevät saisi tulla. Nyt kun on ollut lämmintä ulkona niin luovuin toppahousuista.
Pesin jo eilenä pyykit niin tänään ei tarvitse pestä. Huomenna menen tosiaan taas kahvioon töihin mistä olen aika innoissani. Tykkään tehdä hommia siellä aika kuluu mukavasti ja on erilainen päivä taas. Syön sitten kunnon aamupalan niin jaksaa tehdä töitä aamupäivän siellä. Olen jo valinnut vaatteet mitkä pistän huomenna päälle musta huppari ja farkkulegginsit rennot ja mukavat. Alan kuunnella nyt hyvää musiikkia ja jaan viikonlääkkeet dosettiin. Olen onneksi ihan hereillä kun join aamukahvit uskon että tulee ihan mukava päivä tänään nyt jaksaa kun olen saanut levättyä viikonlopun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.