IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hammaslääkäri lasku vaan 75 euroa.Keskiviikko 28.02.2024 04:45

Eilenä oli kiva työpäivä kahviossa asiakkaita ei kauheasti ollut aamupäivällä, mutta loppupäivästä tuli sitten enemmän tein leipiä myyntiin ja ne meni melkein kaikki päivän aikana en tehnyt turhaan niitä. Saatiin asiakkailta positiivista palautetta siitä että olimme keittäneet hyvää kahvia siitä tuli hyvä fiilis. Nopeasti päivä sitten meni siinä ja olen iloinen että pääsee jatkossa sinne aina välillä töihin mukavan rentoa hommaa jos voin sanoa sekä kivat työkaverit niin on juttuseuraa. Meillä oli eilenä hyvät jutut kaverin kanssa eilenä kun oltiin molemmat töissä.
Eilenä oli sählypelit ja voin sanoa että ei mennyt ihan putkeen en jaksanut kauheasti juosta enkä saanut tehtyä yhtään maalia. No jos viikon päästä on paremmat pelit sitten taas. Sain eilenä hammaslääkäri laskun vihdoinkin se oli 75 euroa ja mä arvasin että se on sen verran onneksi mä saan ensi viikolla taas rahaa, niin maksan heti tuon laskun pois en onneksi joudu ottamaan säästötililtä. Voin sanoa että on ollut hyvä viikko olo tuntunut todella hyvältä nopeasti menee nää päivät ja kohta maaliskuu. Ihanaa kun kevät lähestyy pikkuhiljaa ja on enemmän valoa niin mun mieltä se piristää paljon. Loppu ja alkuvuosi tuntui aika rankalta nyt alkaa helpottaa ihan kaikki. Kesää odotan kovasti pääsee kavereiden kanssa viettämään aikaa, aijon shoppailla kivoja kesävaatteita, syön paljon jäätelöä, otan aurinkoa, ehkä menen uimaan..ja mulla on heinäkuu lomaa töistä niin sekin on kiva. Aijon silloin heinäkuussa varmaan olla aika paljon poikaystävän luona päästään viettämään laatuaikaa ja poikaystävällä on myös loma silloin.
Kaikkea kivaa tulossa tulevaisuudessa innolla odotan. Otan aamulääkkeet nyt onneksi aamukahvi herätti työpäivä taas tänään.
Näen mun yhtä rakasta ystävää myöhemmin menen sen luokse kylään asuu ihan tässä lähellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.