IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin hetki sitten enkä enää saanut unta joten nousin ylös ja aloin keittämään kahvia. Oli kiva viikonloppu vanhempien luona pääsi kunnolla rentoutumaan käytiin äidin kanssa lenkillä, leivottiin omenapiirakkaa, saunottiin lauantaina illalla..nukuin viikonloppuna niin pitkään kun nukutti en halunnut yhtään herätä aikaisemmin sekä siihen päälle päikkäreitä. Voin sanoa että olen hyvin saanut levättyä niin hyvällä mielellä voi aloittaa uuden viikon alan kohta jakamaan viikonlääkkeitä dosettiin eikä tarvitse vieläkään hakea mitään lääkettä tällä viikolla kaikki riittävät. Sain viikonloppuna tekstiviestin instrumentariumista että mun silmälasit ja aurinkolasit ovat valmiita eli voin mennä tänään hakemaan ne jee, olen innoissani ihan erinäköinen kun on uudet silmälasit ja näkee taas paljon paremmin ne maksoivat yhteensä 464 euroa maksoin osan niistä silloin kun olin näöntarkastuksessa nyt maksan loput tänään sain rahat siirrettyä viime viikon perjantaina säästötililtä käyttötilille. Isoimmat menot maksettu tämän vuoden alussa niin pääsen taas vihdoinkin säästämään ensikuusta alkaen rahaa laskin että jos en shoppaile kauheasti niin saan joka kuussa siirrettyä 70 euroa ainakin säästöön.
Mietin noita kesävaatteita että tarviiko ostaa uusia sitten kesällä koska mulla on niitä aika paljon? Jos löydän jotain halvalla niin ostan sitten.
Tänään on salitreenit illalla taas hyvällä fiilksellä sitten sinne valitsin jo treenivaatteet tälle päivälle. Voin sanoa että mulla on melkein kaikki vaatteet treenivaatteita muuta olekaan vaatekaapissa. Omistan kyllä parit farkut mitän en ole vuosiin käyttänyt ollut aina legginsit tai collegehousut jalassa ne ei purista ja tuntuvat hyvältä päällä. Poikaystävä on toipunut noroviruksesta soiteltiin paljon tuossa viikonloppuna kun ei voitu nähdä no tällä viikolla näemme varmasti tai vasta sitten pääsiäisenä olen silloin menossa sen luokse taas odotan innolla että näemme on ollut ikävä sitä ihmistä. Onneksi aika menee nopeasti olen sen huomannut kun on paljon tekemistä. Pyykkiä pitää pestä taas koska sitä on tullut kivasti viikonlopun jälkeen. Onneksi on tää aamu aikaa hoitaa ne sen jälkeen lähden hakemaan niitä mun laseja tänään pitäisi vissiin paistaa aurinko eilenä tuli taas ainakin 10 senttiä lunta. Mä jo niin haluan että talvi jo loppuisi en jaksa enää tätä lunta ja pakkasta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.