IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen todella innoissani noista uusista silmälaseista näytän ihan erinäköiseltä. Otin Vogue merkkiset aurinkolasit nekin on aika kivat nyt näkee taas paljon paremmin kun on uudet lasit. Ne on nyt maksettu sinne meni se 464 euroa. Niiden pitäisi kestää ainakin pari vuotta. Näköjään irc galleria toimii taas saa laitettua uusia kuvia. Ihmettelin että mitä tätä sivua oikeen vaivaa taas?? Välillä tää on ihan ihmeellinen sivu kun mikään ei aina toimi. Fiilis tällä hetkellä tuntuu aika hyvältä olen menossa taas töihin laitan ne silmälasit päähän niin mä näen paremmin töissä kaikki työkaverit sanoo tänään että sulla on uudet lasit. Olin eilenä illalla salilla treenaamassa ja tein todella kovat treenit että tuntui isoilla painoilla kroppa pysyy hyvässä kunnossa kun käy säännöllisesti salilla treenaamassa tykkään siitä ja olen todella hyvä siinä. Haluan että kroppa pysyy hyvänä ja kunnossa. Tänään taas sählypelit iltapäivällä saa nähdä millaiset joukkueet on sitten pelaan niin täysiä kun pystyy sekä teen maaleja. Varmaan pelataan se puolisen tuntia ainakin tai sitten 40 minuuttia no sen näkee sitten kivaa mennä silti pelaamaan. Uskon että tulee hyvät pelit. Hyvin nukuin viime yönä enkä herännyt yöllä ollenkaan.
Join äsken aamukahvit otan hetken päästä aamulääkkeet. Juon vielä toisen kupin kahvia ennen kun menen töihin niin olen hereillä. Saa nähdä menekö huomenna taas kahvioon töihin aijon sitä kysellä vähän tuolla töissä niin selviää sitten tykkään olla siellä hommissa rentoa ja kivaa hommaa päivä menee siellä aina nopeasti. Tästä tulee hyvä päivä olen iloisella tuulella ja semmoinen mä aina olen kun on hyvä fiilis.
Pakko nauttia tästä olosta kun pystyy koska sitten mä väsyn taas jossain vaiheessa ja alkaa ahdistaa. En mieti noita olotiloja yhtään hetki ja päivä kerrallaan elän taas tätä elämää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.