IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

AurinkoTiistai 11.03.2014 14:27

ihanaa kun aurinko paistaa :) mutta mä kuulin että ensi viikonloppuna tulee vissiin lunta ja ilmat viilenee. toivottavasti ei.
aloin pesemään pyykkiä. niin ei tarvitse pestä loppu viikosta.
aamu on mennyt katsoen girlsiä ja lemmen viemää uusinta.
Eilenä olin taas melkein koko päivän neuroottisella päällä. kauhea tarkastelu. onko hella pois pältä,kahvinkeitin,...otinko kaikki salikamat mukaan,onko ulko ovi varmasti lukossa.. argh. johtuu menkoista. En ole vielä alkanut vollottaa tai saanut itkupotkuraivareita. mutta oon ihan varma että ne vielä tulee.
Eilenä kävin taas seppälässä. löysin kahdet leggingsit. meni vaan 4 euroa. maksoi vaan 2 euroa kappale niin piti ostaa. ne on violetin väriset. sopii hyvin hameitten kanssa. kaivoin kaikki minihameet, ja muut hameet kaapista esiin. Eilenä oli hyvä tunti kuntosalilla. lisäilin taas painoja ja tein vatsalihas liikkeitä. myös pohje ja pakara liikkeitä tein ainakin puolituntia. hypin jopa hyppynarulla. se oli aika hauskaa.
vähän vaihtelua. Huomenna olen menossa lenkille ja salille vielä illalla.
Tänään on taas sählyä illalla. varmaan taas miehet vastaan naiset. naiset voitti viime kerralla. pitää myös tänään yrittää voittaa. saa nähdä. hmm..tänään voisi lakata kynnet pinkin väriseksi. Tuli vaan mieleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.