IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kohtausKeskiviikko 26.03.2014 13:49

Eilinen ilta oli taas niin mukava. koko päivän oli ihme olo ja se sitten laukesi tuossa illalla. meinasi tulla taas psykoottinen kohtaus.
juttelin poikaystävän kanssa skypessä ja sanoin että mulla on kummallinen olo. kun lopetin puhelun niin mun liikkeet oli hitaat ja en pystynyt kunnolla puhumaan. silitin käsiä ja jalkoja jotta rentoutuisin.
otin sitten heti medipamin. mikä onneksi auttoi. sain nukutta viime yön. nyt on paljon parempi olo. menin mun kaverin luokse vielä illalla koska en halunnut olla yksin. siinä katottiin salkkareita ja juteltiin samalla. rauhottavassa lääkkeessä on se hyvä puoli kun sen ottaa,niin ei enää ajattele mitään. samalla tulee rentoutunut olo. ja alkaa nukuttaa. tänään olen menossa illalla kuntosalille. saa taas liikuntaa ja tulee hyvä olo. kohta on onneksi viikonloppu. saa nukkua pitkään. pitää kyllä ulkoilla viikonloppuna. Huomenna mun pitää käydä kylillä asioilla. voisi samalla ostaa viikonloppu herkut.
tai sitten perjantaina. viikonloppuna voisi katsoa pari leffaa.
jos poikaystävä on tulossa käymään niin silloin voisi katsoa jonkun leffan. Eilenä aloitin taas katsomaan sinkku elämää. katon nyt toista kautta. siihen sarjaan ei ikinä kyllästy vaikka sen on jo nähnyt sata kertaa. mulla on kaikki kaudet dvd:nä. varmaan katson taas tänään tai huomenna. animeakin pitäisi katsoa. varmaan tuossa huomenna. super sonico animee pitää katsoa ainakin. ja sitten noita muita uusia jaksoja mitkä on ilmestynyt. mangaakin pitäisi lukea. ainakaan ei ole tylsää ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.