IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kahviaLauantai 29.03.2014 13:55

viikonloppu. heräsin tuossa puoli tuntia sitten ja keitin kahvia. ihanaa kun saa nukkua pitkään. poikaystävä kävi eilenä kylässä. tuli moottoripyörällä. se pyörä ei ollut sen oma vaan yhden kaverin. se oli lainassa se pyörä. olin sen kyydissä kun käytiin kylillä kaupassa ostamassa vähän mässyy. oli ihan kivaa olla kyydissä :)
mä omistan oman moottoripyörä kypärän. poikaystävä osti sen mulle lahjaksi. vielä pitäisi hankkia toi moottoripyörä takki. moottoripyörä hanskat mulla on. Eilenä kun poikaystävä lähti niin menin vielä moikkaamaan pari kaveria. toisen luona olin juomassa teetä ja toisen luona katsomassa telkkua. menin sitten nukkumaan jotain puoli kymmeneltä. Tänään käyn kylillä. kaupassa ja seppälässä voisi myös taas pyörähtää ja katsoa jos vaikka löytyisi jotain..tai sitten hillitsen itseni. enkä osta mitään. argh. pyykkiä pitäisi taas pestä. teen sen tänään jos kone on vapaa. Animet voisi katsoa tänään. uusimmat jaksot. oon varmaan koneella suurimman osan päivästä, ja illalla menen kaverin luokse viettämään iltaa. se on se sama kaveri jonka luona olin eilenä. ja tietysti skypetän poikaystävän kanssa vielä illalla.
saa taas raitista ilmaa kun käy kylillä :) tulee ulkoiltua. tekee ihan hyvää. ei tarvi paljoa laittaa päälle. laitan varmaan taas trenssitakin ja aurinkolasit päähän. ei tarvi hattua ja hanskoja.
ajatella että kahden kuukauden päästä on jo kesä :) yay.
pääsee ostamaan kesä vaatteita. shoppailemaan.
Eilenä näin ensimmäistä kertaa tuon suuret setelit ohjelman.
oli kyllä ihan katsottava :) mun kaverikin sanoi että se on hyvä ohjelma. Eilenä olisi tullut liviltä kumman kaa mutta olin jo silloin unten mailla. saa nähdä tuleeko tänään telkusta mitään järkevää ohjelmaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.