IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kesä :)Perjantai 11.07.2014 17:30

se olisi taas viikonloppu :) lähdin poikaystävän luokse viikonlopuksi. ajattelin päivittää nyt blogia. poikaystävä meni pilkkomaan puita.
aamulla oli naisten ryhmä. istuskeltiin pihalla ja syötiin jäätelöä ja mansikoita. käytiin äsken kaupassa. paljon suklaata. ja juotavaksi limsaa ja kivennäisvettä. ja mikro ruokia. tehdään varmaan taas pizzaa viikonloppuna. eilenä aloitin katsomaan taas pari uutta anime sarjaa. nyton ainakin 7 sarjaa mitä aijon seurata. on katsottavaa ^^
viikonloppuna ajattelin pitää anime katsomis maratoonin.
en vain tiedä että mitä animea katsoisi. varmaan toradoraa voisi katsoa :) tänään pitää katsoa lemmen viemää. ja syödä suklaata.
varmaan katon myös noita salkkareitten uusintoja.
illalla taas valvotaan ja aamulla nukutaan pitkään. aijon nyt nauttia tästä viikonlopusta. ei tarvi nähdä ohjaajien naamoja pariin päivään.
mun kaverit jäi karissimoon viikonlopuksi.
näen niitä taas sitten sunnuntaina :)
en ottanut rauhottavia mukaan koska uskon että tää viikonloppu menee mukavasti. mutta jos tulee huono olo niin sitten tulee huono olo.
muistin pakata aurinkorasvan mukaan. varmaan mennään huomenna kävellen kauppaan niin en pala matkalla :D mä oon ihan varma että ostan taas sipsiä huomenna niinkuin yleensä. sen näkee huomenna että tekeekö mieli :3 otin muutaman manga kirjan mukaan luettavaksi. jos tekee mieli lukea vaikka.
olo tila on hyvä tällä hetkellä :) nautin kesästä <3 voi vaan olla.
alle kuukausi niin on se tallinnan reissu. aika menee nopeasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.