IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

sunnuntai.Sunnuntai 13.07.2014 14:51

vitsi kun nää viikonloput menee aina nopeasti. mutta mukava viikonloppu on ollut :) tehtiin eilenä pizzaa. siihen tuli kebab lihaa,kinkkusuikaleita,juustoo ja sipulii. ihan hyvää tuli.
mä heräsin jo tänään vähän yli kymmenen. niin aikaisin. juotiin äsken teetä poikaystävän kanssa ja söin yhen mikro ruoan. aamupalaksi.
mä nukahdin jo eilenä ennen kymmentä. katottiin eilen illalla yksi kauhu leffa mikä oli aika hyvä. nimeä en muista. mutta pelästyin sen leffan aikana pari kertaa :D
tänään takaisin karissimoon. näkee taas kavereita :) ja ohjaajia.
mun pitää tosiaan käydä apteekissa ensi viikolla koska mun e-pillerit loppuu kohta. niitä riittää vielä ensi viikolle. leponexia tai masennus lääkkeitä mulla on vielä jäljellä. niitä ei ainakaan tarvi vielä hakea.
ajattelin että voisin mennä ensi viikon viikonloppuna käymään kotona.
olisin sen viikonlopun. pitää katsoa. näkisi äitiä ja isää.
ja osku koiraa. no. vielä on aikaa miettiä.
katsoin eilenä muutaman jakso animea. noita uusia mitä on tullut.
hyviä ovat :) nyt on kyllä tullut paljon hyviä uusia sarjoja mitä alan seuraamaan. on katsottavaa ^^
uusi anime lehti tulee vissiin ensi kuussa. muistaakseni. odotan kovasti :) pitää jossain vaiheessa käydä pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on rahaa. mulle tulee vielä tässä kuussa rahaa. yli sata euroa ainakin. saa sen yhden laskun sillä maksettua.
ensi kuussa voisi tosiaan suunnitella sitä shoppailu reissua. lahteen vaikka. joku viikonloppu kavereitten kanssa :) siitä tulee varmasti hauskaa. ai niin! big brother alkaa pian! odotan innolla. voi kyllä olla etten joka ilta välttämättä jaksa aina katsoa sitä mutta seuraan netin kautta. ja katsoa viikonloppusin ainakin. saa nähdä millaisia tyyppejä sinne taloon menee. ja minkä ikäisiä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.