IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hyvä päivä tulossa :)Lauantai 02.08.2014 14:07

tänään on tulossa hyvä päivä :) poikaystävä on tulossa käymään. odotan innolla. on ollut ikävä sitä. ihana nähdä taas.
käydään hakemassa pizzat,käydään kaupasta ostamassa leffa mässyy ja robbarissa käydään ostamassa joku leffa.
harrastetaan varmasti taas seksiä. leffan jälkeen ;)
eilenä oli ihan mukava ilta parhaan kaverin luona. menin nukkumaan taas yhdeksän jälkeen. väsytti hieman. aamulla kävin syömässä vähän puuroa ja menin takaisin nukkumaan hetkeksi. heräsin vähän aikaa sitten. keitin kunnon kahvit :)
poikaystävä on tulossa taas moottoripyörällä. pääsee kyytiin. :) en ole vähään aikaan ollu sen kyydissä. mä omistan oman kypärän. poikaystävä silloin osti sen mulle. yllätykseksi.
menen taas illalla parhaan kaverin luokse. sen jälkeen kun poikaystävä on lähtenyt. huomenna otan rennosti. nukun pitkään, käyn kaverin kanssa lenkillä, katson varmaan animee. syön jätskiä todennäköisesti.
ja olla koneella. maanantaina on sitten psykologi. iltapäivällä. pääsee taas juttelemaan. varmaan taas jutellaan samoista asioista. eli mun sairauksista. ja että mitä mulle kuuluu. ihan rento keskustelu on tulossa. se psykologi on aika rento tyyppi.
eilenä kun kävin lenkillä niin kävin samalla kaupassa. seppälässäkin kävin. siellä oli kaikkea kivaa. en nyt tällä kertaa ostanut mitään. katsoo vaikka tuossa ensi viikolla jos kävisi siellä taas ja ostaisi jotain kivaa. mun tekisi mieli ostaa uusia alusvaatteita, stringejä..
ehkä joku kiva paita olisi myös kiva. mutta en törsää kaikkia rahoja. koska on tulossa se tallinnan reissu. sieltä talinnasta voi löytyä vaikka guess laukku. minkä varmasti sitten ostan.
sitten jos ostan sen niin en sen jälkeen enää voi oikeen ostaa taas mitään. paitsi kun tulee syyskuu niin sitten on taas rahaa.
menen varmaan silloin lahteen katselemaan syys vaatteita. kesä vaatteita en enää aijo tänä vuonna ostaa. ne on ostettu jo.
ei enää kauaa niin alkaa big brother :) 24 elokuuta. joko aijon silloin katsoa sen tai talennan sen puhelimella. ja aijon katsoa sen sitten koneella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.