IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hyvin meni.Tiistai 02.09.2014 15:47

eilisestä päivästä selvitty. hyvin meni se hoito neuvottelu. jännitin turhaan :D puhuttiin mun sairauksista, millainen olen kun mulla on menkat,harrastuksista,pari suhteesta, tulevaisuudesta..aika paljon kaikesta. mulla on seuraavan kerran hoito neuvottelu maaliskuussa.
nyt sovittiin että käyn edelleen noissa ryhmissä mitkä kuuluu mun viikko ohjelmaan. eilenä kävin kuntosalilla. sinne oli tullut kivoja uusia laitteita :) tykkäsin kovasti. ja tunti meni mukavasti. otin nyt alkuun kevyesti. myöhemmin sitten isommilla painoilla. pitää nyt eka totutella noihin uusiin laitteisiin. ja nyt se sali näyttää paljon isommalta.
mun laveri ei tällä kertaa tullut mukaan. menin yksin. huomenna menen taas illalla salille. se kuuluu mun viikko ohjelmaan.
kaksi kertaa viikossa. pitäisi ostaa joku uusi treeni toppi tai paita sinne salille. joku hikoilu paita. mulla on nyt tällä hetkellä yksi musta t-paita mitä olen aina käyttänyt.
katsoin aamulla lemmen viemää uusinnan. ja ruoan jälkeen kävin kaupassa. pesen myös tällä hetkellä pyykkiä.
kohta aijon katsoa eilisen bb jakson ja iholla sarjan ekan jakson.
iltapäivällä meillä on liikunta tunti. mennään vissiin kaikki lenkille.
no se selviää sitten. menen seuraavan kerran psykologille kolmen viikon päästä. tämän kuun lopussa. mietin jo hieman viikonloppua että voisi mennä ehkä porukoitten luokse. en ole pitkään aikaan käynyt kotona. no katsoo miten tää viikko menee.
yli huomenna tulee onneksi rahaa. saa maksettua vähän velkoja.
nyt huomasin että mun selkään on tullut myös sitä ihottumaa.
pitää rasvata niin kauan että se häviää.
pitäisi vähän siivota tätä kämppää. ihan räjähtänyt. no siivoan kun jaksan :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.