IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu lähestyy :)Torstai 04.09.2014 14:06

se olisi torstai. huomenna on perjantai :) yay. olen varmaan menossa porukoille viikonlopuksi. pitää soittaa tänään äidille.
oltiin eilenä markkinoilla. vitsit siellä oli kaikkea kivaa mutta. en nyt ostanut mitään. säästin rahaa. siellä olisi ollut ihana pinkki laukku.
mutta mä ostin juuri pari laukkua tallinnasta. en ainakaan nyt tarvi uutta laukkua. kämppä on taas siisti. sain sivottua. kohta menen syömään ja sitten kauppaan. tänään on tullut lisää rahaa.
pitää käydä kohta pankin sivuilla katsomassa että paljonko sain rahaa.
varmaan yli 200 euroa. tänään mulla on leivonta ryhmä iltapäivällä. saa nähdä että mitä leivotaan. toivottavasti jotain hyvää.
eilenä kävin kuntosalilla. oli hyvä tunti. tuli hiki. ja hyvä fiilis.
kaveri oli myös nyt mukana. oli juttu seuraa.
mä löin varpaan eilenä yhteen kulmaan ja nyt se on kipeä :( pystyn kyllä onneksi kävelemään. eilenä mulla oli illalla tosi väsyny fiilis.
ja mua itketti. päätin etten nyt ota rauhottavaa koska luotan noihin iltalääkkeisiin. ne onneksi auttoivat. ja juttelin ohjaajan kanssa.
en ole itkenyt taas pitkään aikaan.
tänään oli aamulla punnitus. 53,1 kg. pysynyt samana. olen tyytyväinen. aamulla oli ihan semmoinen olo etten meinannut nousta sängystä. mutta pääsin ylös. onneksi kohta on viikoloppu. voi vaan olla ja ihmetellä. en aijo juoda ollenkaan tänä viikonloppuna. juon vaan limua ja kivennäisvettä. ja syön suklaata.
sitä pitää ostaa huomenna. syö samalla kun katsoo lemmen viemää.
mun vatsa on onneksi alkanut paranemaan. mikä on tosi hyvä juttu. viikon kesti nää vatsa vaivat. nyt alkaa onneksi helpottaa.
mun pitäisi lakata kynnet. tekisi mieli ostaa jotain kivan väristä kynsi lakkaa. varmaan lakkaan ne violetin värisiksi.
ai niin iltapäivällä meillä on taas toiminta tunti. saa nähdä että mitä tehdään. varmaan pelataan jotain. tänään meillä on ruokana lihakastiketta ja perunoita, iltapäivällä kasvis sose keitto. ihan hyvät ruoat. illalla olen taas menossa kaverin kanssa lenkille.
skypetän taas poikaystävän kanssa ja olen menossa parhaan kaverin luokse illalla taas. hyvä päivä tänään tulossa. on ohjelmaa. ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.