IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hyvin meni viikonloppu :)Sunnuntai 07.09.2014 16:39

oli kyllä mukava viikonloppu vanhempien luona :) käytiin hyvinkäällä pyörimässä markkinoilla ja ostos keskusessa. siellä oli guess liike. harmitti kun en voinut ostaa sieltä sitä laukkua :( maksoi vaan 175 euroo :D se oli pinkin värinen. aivan ihana. päätin että nyt kerään rahaa säästöön ja ostaa uusi guess laukku.
se olisi aika hyvä joulu tai synttäri lahja itselle ;)
ostin yhdestä koru liikkeestä kolmet korvikset. maksoi vaan yhteensä 6 euroa. ne oli alennuksessa. ja sitten tuli ostettua yksi villa paita markkinoilta. maksoi vaan 4 euroa. se on ruskean värinen. aivan ihana. ja tosi lämmin. poikaystävä kävi eilenä kylässä.
juteltiin niitä näitä. oli kiva nähdä sitä :)
kävin äidin kanssa lenkillä ja tuli saunottua. oli ihanaa päästä puu saunaan. eilenä katselin melkein koko illan animee. sain clannad animen katsottua. nyt aloitan katsomaan sen toista kautta.
oli kyllä tosi hyvä anime. kävin äsken kaupassa ennen kun tulin takaisin karissimoon. porukat toi mut äsken. alan kohta pestä pyykkiä. jos pesukone on vapaa. jaksoin katsoa viikonloppuna big brotherii.
telkasta. viikolla alan taas alkaa tallentamaan big brotherin koska menen jo silloin nukkumaan yhdeksän aikaan.
fiilis on hyvä tällä hetkellä :) ajattelin mennä vielä lenkille tänään.
illalla skypetän poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse katsomaan big brotherin. animea ajattelin myös katsoa tänään. huomenna taas kuntosalille. ihan kiva :) on liikuntaa.
ja tekemistä. ensi viikolla alkaa tuo sähly ryhmä. olen osallistunut siihenkin. se on tiistaina iltapäivällä. mun paras kaverikin on siinä ryhmässä. siitä tulee varmasti aika kivaa. juostaan pallon perässä.
mutta siinäkin saa liikuntaa :) ja tulee hikoiltua.
mulla on ensi viikolla paljon ohjelmaa. olen tyytyväinen :) ei tule tylsää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.