IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

jes. jussi lähti!Maanantai 15.09.2014 12:52

uusi viikko alkaa taas. äsken jaettiin viikon lääkkeet dosetteihin.
vielä ei tarvi hakea apteeksia lisää lääkkeitä. riittää tälle viikolle.
tänään on kivasti ohjelmaa ja päivä menee varmasti äkkiä.
aijon katsoa clannad animee, olla koneella, ompelu ryhmä on päivällä,
kuntosali taas illalla. skypetystä poikaystävän kanssa ja olen menossa taas parhaan kaverin luokse katsomaan telkkua.
eilenä olin kaverilla ja katsottiin bb. jussi onneksi tippu. se oli niin ärsyttävä. tänään laitan tämän päivän bbn tallennukseen ja katson huomenna. fiilis on tällä hetkellä hyvä toistaiseksi. mutta odotan sitä kun pinna alkaa kiristyä, mielikuvitus laukkaa, ahdistaa. kaikki noi oireet ennen menkkoja. ja silloin kun menkat alkaa. argh. '
koitan tällä viikolla liikkua paljon. ajattelin mennä tuossa ruoan jälkeen taas lenkille. meillä on tänään ruokana spagettia. se on hyvää. iltapäivällä on sitten puuroa. syön hyvin ennen kun menen salille.
jaksaa sitten siellä :) mun kaveri lähtee mukaan sinne niin on samalla juttu seuraa. huomenna on taas iltapäivällä sähly. se on hauska laji.
ja siinä tulee onneksi hiki. kun juoksee pallon perässä. me pelataan aina se puolituntia. oon ihan tyytyväinen mun viikko ohjelmaan.
kaikenlaista. liikunnasta pidän kaikista eniten.
tulee tosi hyvä olo sen jälkeen. mun pitäisi vähän siivota tätä mun kämppää. etenkin keittiö pitäisi siivota. kahvi kuppeja on kaikkialla.
siivoan kun jaksan. jee. salkkarit tulee taas tänään. :)
en aijo lukea netistä juoni paljastuksia. haluan yllättyä että mitä tapahtuu. höh. en näe tänään lemmen viemää. pitää laittaa se tallenukseen tai katsoa huomen aamu päivällä uusintana.
tänään alkaa se uusi sarja. kiilto kuvia. ajattelin tallentaa sen ja katsoa seuraavana päivänä. saa nähdä onko hyvä sarja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.