IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

vihdoin perjantai :)Perjantai 19.09.2014 13:06

se olisi perjantai :) jee. lähden vasta illalla poikaystävän luokse.
poikaystävä hakee mut kun pääsee töistä. täytyy käydä kaupassa ostamassa ruokaa ja juomaa :) ajattelin juoda muutaman siiderin ja lonkeron. tekee mieli. tänään mulla ei ole mitää ihmeellistä ohjelmaa. naisten ryhmä peruuntui. ei ollut ohjaajaa paikalla. keitin äsken kahvia ja ajattelin tulla päivittämään blogia.
tänään pitää käydä apteekissa hakemassa masennuslääkkeitä. eilenä kävin mutta mun reseptiä ei ollut uusittu. tänään pitäisin saada.
menkat alkaa yli huomenna. mun olo tila on hyvä tällä hetkellä.
oon odottanut kovasti viikonloppua.
ajattelin katsoa animee viikonloppuna. clannadia ainakin. vielä on yli kymmenen jaksoa katsomatta. tänään pitäisi tulla kauppoihin uusin animelehti. pitää ostaa ^^
pitää alkaa pakkailemaan. otan mun oman kannettavan mukaan. pystyy olemaan sitten netissä viikonloppuna.
eilenä käytiin kaverin kanssa lenkillä. tehtiin taas se puolen tunnin lenkki. maanantaina menen seuraavan kerran lenkille. ja sitten on taas illalla kuntosali. tänään pitää taas katsoa eilinen bb jakso. ja iholla.
katson ne ennen kun lähden lomille. mulla on iltapäivä aikaa katsoa.
tänään alkaa se vain elämää kolmas kausi. laitan sen tallennukseen.
katson sen sitten kun kerkiän.
pitää alkaa kohta tiskaamaan. mulla on kiva kahvikuppi vuori odottamassa. pitää myös siivota keittiö. laittaa vähän kämppää kuntoon ennen kun lähtee lomille. sitten kun tulee lomilta niin on kiva tulla siistiin kämppään.
lupasin poikaystävälle että ostan sille jotain juotavaa. sillä on onneksi viikonloppu vapaata. pystyy viettämään nyt aikaa sen kanssa <3 kova ikävä on ollut. tänään pääsee sen kainaloon.
rahaa mulla varmaan menee tänä viikonloppuna varmaan jotain 50 euroo. juomiin menee varmaan se parikymppiä. ja ruokiin yli parikymppiä. no sen näkee sitten.
suklaata täytyy ehdottomasti ostaa. ja paljon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.