IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

perjantai.Perjantai 26.09.2014 13:07

se olisi perjnatai. olen nyt tämän viikonlopun karissimossa. oon ollut aika väsynyt koko viikon. latailen akkuja niin jaksaa sitten mennä taas lomille ensi viikolla. mun kaverit on täällä viikonlopun. vietän niiden kanssa aikaa ja poikaystävä lupasi tulla käymään viikonloppuna.
aijon ottaa rennosti tämän viikonlopun. maanantaina sitten taas psykologin luokse. pääsee sinne juttelemaan. apteekissa pitää myös käydä. hakemassa lisää lääkkeitä.
naisten ryhmä on vasta yhdeltä. mennään valokuvailemaan luontoa. ihan kiva. tulee samalla ulkoiltua. mun pitäisi käydä kaupassakin tänään. menen joko pyörällä tai kävellen. illalla voisi mennä kaverin kanssa lenkille taas ellei sada vettä.
aijon herkutella taas viikonloppuna. suklaata pitää ostaa. ja ehkä sipsii.
huomenna käydään poikaystävän kanssa kaupassa hakemassa leffa mässyy. ja ehkä koti pizzasta pizzat. ihana lauantai päivä tiedossa.
odotan innolla ^^ tänään ja huomen illalla vietän parhaan kaverin kanssa aikaa. valvotaan ja katotaan big brotherii.
aijon ottaa ilta lääkkeet myöhemmin niin jaksaa valvoa.
ja viikonloppuna aijon nukkua pitkään. pyykkiä voisi taas pestä viikonloppuna. jos kone on vapaa.
sain eilenä maksettua pari laskua. nyt tämän kuun kaikki laskut on maksettu. rahaa jäi kivasti jäljelle. mutta en aijo tuhlata. olen alkanut katsoa että mihin mulla menee rahaa kuussa. ja sen olen päättänyt että shoppailen silloin tällöin. jos löydän jotain todella kivaa. se on tosi hyvä juttu että mun raha asiat on kunnossa. ei niistä tarvi stressata. mulla on varmaan kohta taas punnitus. saa nähdä onko paino pysynyt samana. uskoisin että on.
tajusin juuri että selvisin menkoista enkä tarvinut yhtään rauhottavia. :) ajattelin lähteä käymään kaupassa ruoan jälkeen. kerkeää hyvin ennen naisten ryhmää. eikä siellä nyt ainakaan sada vettä. saa samalla liikuntaa. eilenä en käynyt ollenkaan ulkona kun oli huono ilma. aijon ostaa varmaan kivennäisvettä ja suklaata ainakin. viikonloppuna aijon katsella animee.
sunnuntaina ollaan varmaan menossa kaverin kanssa lenkille taas. lauantaina en kerkeä koska poikaystävä on tulossa silloin kylään.
ihan jees viikonloppu tiedossa ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.