IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

väsynyt fiilis.Torstai 25.09.2014 14:56

on vähän väsynyt fiilis. eilenä oli aika vauhdikas päivä. nukahdin melkein heti illalla kun pääsin sänkyyn. jaksoin valvoa yhdeksään asti.
tänään on siivous päivä. nyt mun kämppä on taas siisti. voi alkaa taas sotkemaan. katsoin aamulla lemmen viemää uusinnan. eilenä en nähnyt koska olin salilla. eilinen kuntosali meni hyvin. mun kaveri ei ollut nyt tällä kertaa mukana. mennään taas tänään lenkille kaverin kanssa. satoi tai paistoi. jos sataa otan sateen varjon käyttöön.
viikonlopusta en vielä tiedä että mitä silloin tekisi. se selviää tänään tai huomenna. tämän päivän otan rennosti. toiminta tunti on iltapäivällä. se kestää sen tunnin. eilinen big brother jakso pitää katsoa tänään.
eilenä olin tosi kiukkuinen illalla. olin varmaan vaan väsynyt.
onneksi kohta on viikonloppu niin voi vaan olla. en ole vieläkään maksanut niitä paria laskua. tänään maksan. saa ne pois alta.
huomenna naisten ryhmässä mennään ottamaan maisema kuvia kameralla. päästään ulkoilemaan aamusta. toivottavasti ei ole kamalan kylmä. eilenä tarkenin juuri ja juuri syys retkellä.
animee voisi katsoa tänään. ennen kun menee syömään.
kun on viikonloppu niin silloin tulee enemmän katsottua animee. pidän taas maratooni putken. voisi clannadin toisen kauden katsoa viikonloppuna loppuun. mangaa pitäisi myös lukea.
fiilis on hyvä tällä hetkellä mutta väsyttää hieman. se varmaan johtuu siitä kun on pimeää ja märkää. aurinko saisi enemmän paistaa. saa nähdä millainen ilma on viikonloppuna.
huomenna käyn kaupassa. en jaksa mennä tänään sinne.
huomenna oon varmaan vähän pirteämpi.
mun pitäisi hakea lisää leponexia mutta en ole muistanut uusia reseptiä. pitää soittaa sinne että uusii sen. ensi viikon maanantaina mulla on taas sitten se psykologi. maanantaina ja tiistaina mulla on ruokapäivät. eli teen itse ruoat. ja syön.
en vielä tiedä että mitä ruokia tekisin. sen näkee sitten.
kumminkin teen jotain hyvää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.