IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

rento sunnuntai :)Sunnuntai 05.10.2014 14:30

se olisi sunnuntai. heräsin hetki sitten. keitin äsken kahviakin että heräisin. eilenä valvoin yhdeksään asti taas. en jaksanut katsoa big brotheria joten laitoin sen tallennukseen. aijon katsoa sen tänään jossain vaiheessa. tänään vietän yhden kaverin kanssa aikaa. käydään lenkillä ja juodaan teetä. rento päivä tänään. olisin alkanut pestä pyykkiä mutta pesukone oli varattu. käyn myöhemmin katsomassa jos se olisi silloin vapaa. mulla on kiva pyykki vuori.
eilenä oli mukava päivä. poikaystävä kävi kylässä ^^<3 katsottiin leffoja ja harrastettiin seksiä. ja syötiin paljon sipsii ja herkkuja.
tuli hieman ähky olo sen jälkeen. mutta. viikonloppuna kuuluukin herkutella :) huomenna on taas maanantai. arki alkaa taas. pääsee taas kuntosalille. huomenna en näe lemmen viemää niin se pitää sitten katsoa tiistaina uusintana. fiilis on hyvä tällä hetkellä. olen saanut kunnolla levättyä niin jaksaa sitten taas ensi viikon.
lähden varmaan taas lomille ensi viikon viikonloppuna.
tänään voisi katsoa animee. katson varmaan clannadia. mulla on vielä neljä jaksoa katsomatta. illalla skypetän taas poikaystävän kanssa.
ja menen parhaan kaverin luokse katsomaan telkkua. big brother pitää katsoa. mä toivon että nimo lähtisi talosta.
huomenna tulee taas salkkarit :) aleksi palasi. kiva ylläri.
saa sitten nähdä mitä salkkareissa tapahtuu. en aijo lukea juoni paljastuksia. haluan yllättyä.
tänään meillä on ruokana lihaa ja lohko perunoita. nyt taas maistuu onneksi ruoka. mikä on hyvä asia.
saa nähdä miten se sitten menee ensi viikolla..toivottavasti hyvin. mutta voi olla että tulee taas ehkä sellaisia päiviä että olen nälässä enkä pysty syömään. mutta mun pitää syödä että paino ei saisi tippua enempää. hankalaa. yritän parhaani. päivä kerrallaan mennään. yritän olla stressaamatta. ohjaajatkin sanoi mulle etten saa yrittää liikaa. muuten tulee taas huono olo.
kohta voisi juoda teetä. tekee vähän mieli. ostin pari päivää sitten lisää teetä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.