IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

toiminta tunti.Torstai 13.11.2014 08:16

kohta pitää alkaa siivoamaan. on siivous päivä. kämppä on vähän sekaisin. mutta kun saa siivottua niin kämppä on siisti :) koitan ajatella positiivisesti. tänään olisi iltapäivällä sitten se toiminta tunti. saa nähdä että mitä tehdään. toivottavasti jotain kivaa.
keitin äsken ison kupin kahvia että alkaa heräämään. tänään voisi katsella taas animea kun on aikaa. voisi katsoa nyt vaikka tokyo ghoulia. itä olen katsonut vasta 6 jaksoa. hyvä anime.
bb pitää myös katsoa tänään. eilinen jakso siis.
ajatella että huomenna loppuu bb. tosi nopeasti mennyt tää aika.
mulla on ihan hyvä fiilis tällä hetkellä. paitsi että menkat alkaa lähestyä.
jos lähden lomille viikonlopuksi niin en aijo juoda yhtään alkoholia. menkat ja alkoholi on tosi huono yhdistelmä. pistää vaan ahistaa enemmän jos juo silloin. ja mä nyt päätin sen etten juo vähään aikaan.
muutamaan viikkoon. eilenä oli tosi hyvä kuntosali tunti. tein paljon vatsa lihas liikkeitä. tuli tosi hyvä fiilis tunnin jälkeen.
sanoin siitä mun kaverillekkin. eilenä kävin apteekissa ja nyt mulla on sitten toistaiseksi lääkkeitä. ei tarvi vähään aikaan hakea.
syöminen on mennyt nyt ihan hyvin. ruoka on maistunut. mikä on vaan hyvä. tänään koitan taas syödä. viikonloppuna ajattelin syödä suklaata. ja ehkä sipsiä. pitää vähän sitten herkutella.
vielä en tiedä että olenko viikonlopun täällä karissimossa vai olenko menossa poikaystävän luokse. selviää tänään.
tänään pitää katsoa lemmen viemää uusinta. eilenä en nähnyt kun olin salilla. ai niin pitää käydä pankin sivuilla katsomassa että paljonko mulla on rahaa. mulle ei ole mitää tietoa. no se selviää sitten. puhuttiin parhaan kaverin kanssa että lähdettään joulun jälkeen shoppailemaan. kun alkaa ne alennus myynnit. voi löytyä jotain kivaa :) sitä innolla odotaessa. pitää nyt vaan olla kauheasti tuhlaamatta ennen sitä. mä haluaisin uudet kengät ja laukun.
toivottavasti silloin löytyy :) mutta nyt alan siivoamaan. saa sen pois alta :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.