IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

andte voitti :)Lauantai 15.11.2014 12:58

heräsin äsken. eilenä tuli valvottua yhteen asti. katsoin bbn finaalin. olin onnellinen että anna ja andte pääsivät finaaliin. olisin toivonut että anna olisi voittanut. eilenä katsoin girls sarjaa muutaman jakson. kolmas kausi. hyvä sarja. tykkään.
mun käsi on puutunut koska olen nukkunut sen päällä.
voisi kohta syödä jotain. eilenä käytiin naisten ryhmässä mega myynti arenalla. mulla meni sata euroa. mä löysin ihanat seksikkäät mustat mokka saapikkaat. mä osaan kävellä niillä ja ihanan pinkin laukun.
kengät maksoi 60 euroa ja laukku 40 euroa. kiva oli shoppailla.
päätin että nyt pitää vähän ostaa jotain.
oon niin odotellut että pääsee jonnekkin shoppailemaan.
mun kaveri oli mukana. sekin löysi itselleen hienon laukun. sanoin sille että osta se. nyt tuntuu oudolta kun ei tule enää bbtä.
mutta kyllä siihen tottuu. fiilis on hyvä tällä hetkellä. huomenna alkaa menkat. niitä odotellessa. ensi viikko on varmaan sitten ihan kauhea. mieli alan heitot, itkuisuus, ahdistus..mutta kyllä mä selviän.
jotenkin. tänään voisi taas katsoa girlsiä. voisi katsoa koko kauden nyt tänä viikonloppuna. kun on aikaa. katson myös tuota californicatioinin
kuudetta kautta. sekin on hyvä sarja. tänään pitää taas valvoa johonkin asti. pitää katsoa tuleeko mitään telkasta.
animea katson myös ehkä. muistin ottaa äsken aamulääkkeet. mä aina välillä unohdan kun olen jossain lomilla.
eilenä tuli syötyä sipsiä ja suklaata. tänään aijon syödä vähän suklaata taas. mulla on hampurilainen jääkaapissa mitä en ole vielä syönyt. voisi syödä tänään sen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.