IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

pikku joulut :)Lauantai 13.12.2014 10:59

tänään juhlitaan :) on mun kaverin pikku joulut. lahdessa. parhaat kaverit lähtee mukaan ja ollaan yötä siellä. juhlitaan koko yö :D
tai no. saa nähdä. hauskaa tulee varmasti. poikaystävä ei ole tulossa sinne. sillä on jotain muita juttuja. eilenä kävin nostamassa pankki automaatilta hieman rahaa. 40 euroa. sen pitäisi riitää bussi matkoihin ja juomiin. aijon juoda karpalo lonkeroa ja up ciderii. ne tavalliset mitä yleensä juon. tai voisihan sitä kokeilla jotain uutta ? no pitää vielä miettiä. juon ainakin 4 juomaa tai 5. kumminkin juon silleen ettei vaan tule huonoa oloa. tiedän mitä aijon laittaa päälle sinne :) mulla on pinkki tonttu hattu minkä otan mukaan. laitan sen päähän :D
todella hyvä fiilis tällä hetkellä :) kiva lähteä juhlimaan.
vähän toisenlainen viikonloppu. eilenä olisin käynyt postissa hakemassa sen manga kirjan mutta siellä oli ihan tajuton jono.
totesin että käyn sitten ensi viikolla. silloin ei pitäisi olla enää ruuhkaa.
eilenä olin parhaan kaverin luona viettämässä iltaa. katsottiin salkkarit ja posse. oli kyllä hyvä posse jakso. mä nauroin ihan kippurassa.
oli aika hauska. menin sitten sen jälkeen nukkumaan.
pitäisi taas vähän siivota tätä kämppää. ennen kun lähtee juhlimaan.
ollaan lähdössä bussilla neljän jälkeen. kuuden aikaan ollaan suunnilleen kaverin luona. nyt kun tuolla ulkona on lunta niin taidan laittaa kuitenkin noi toppa housut :D mun farkut mahtuu hyvin niitten alle. kunnon talvi kengät jalkaan ja talvitakki niin tarkenee.
odotella bussi pysäkillä. en ota tänään ollenkaan lääkkeitä koska juon tänään. huomenna sitten taas. kiva. mun menkatkin alkaa huomenna. jippii. kiva sunnuntai. huomenna aijon varmaan vaan sitten levätä. juhlimisen jälkeen. varmaan löhöän sohvalla.
aijon laittaa noi mun uudet korvikset korviin. pitää myös vähän meikata ennen kun lähtee. laittaa vähän puuteria.
on sitten nättinä siellä. huomenna pesen ehkä pyykkiä jos jaksan.
ellei pesukone ole varattu. mulla on taas kiva pyykki vuori. mutta no. jos en pese huomenna niin viimeistään tiistaina.
kohta voisi juoda teetä :) oon jääny koukkuun tohon vihreä omena teehen. todella hyvää. kohta alan siivoamaan keittiötä. pitä tiskata.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.