IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

leffaan :)Keskiviikko 25.02.2015 08:25

olo alkaa olla aika tasainen. eilenä tuli taas itkettyä mutta se helpotti oloa. nyt mielikuvitus ei laukkaa onneksi enää. eikä ole kireää oloa.
toi huono olo kesti sen kolme päivää. mulla oli nyt vaan itku kausi päällä. tänään on tulossa hyvä päivä. ollaan menossa leffaan päivällä katsomaan luokka kokous leffaa. on varmaan aika hauska. illalla ruoan jälkeen olen menossa kuntosalille noin tunniksi. saa vähän liikuntaa tänään. nukuin viime yön hyvin. join äsken ison kupin mustaa kahvia. nyt on pirteämpi olo. pitää alkaa kohta vähän siivoamaan tätä kämppää. keittiö on aika sotkuinen. en jaksanut eilenä pestä pyykkiä. totesin vaan etten jaksa. pesen varmaan huomenna ne pyykit. jos kone on vapaa. ruoka on maistunut onneksi. en ole ollut nälässä.
vaikka on ollut huono olo. silti ruoka on onneksi maistunut.
eilenä me voitettiin sählyssä miehet. eka näytti siltä että hävitään mutta me voitettiin. :) mä olin puolustaja. mun paras kaveri teki puolet maaleista. oli hyvä peli. me saatiin 14 maalia. jätkät sai jotain 7 maalia. ensi kerralla koitetaan voittaa ne uudestaan.
teki hyvää kyllä juosta sen pallon perässä. ja tuli hyvä olo sen pelin jälkeen. salkkarit jäi eilenä jännään kohtaan. pitää tänään katsoa.
lemmen viemää en näe tänään. katson uusinnan huomenna aamulla.
mun kaveri oli eilenä kylässä ja katsottiin lemmen viemää.
viikonloppuun tuli muutos. sovittiin että olen menossa poikaystävän luokse viikonlopuksi. poikaystävä kysyi että haluanko mielummin sen luokse. pitää katsoa miten mun mielialat menee. päätin että en aijo juoda tänä viikonloppuna. sen takia koska mulla on ollut nyt tää huono olo. ja juomisen jälkeen voi tulla vielä huonompi olo. aijon sitten juoda seuraavan viikon viikonloppuna kun on ne kaverin bileet. ja mä säästän taas rahaa kun en juo tänä viikonloppuna. juon limua ja kivennäisvettä. pitää varmaan ostaa sipsiä taas. en ole syönyt sitä pitkään aikaan. nyt voisi taas syödä.
ja suklaata voisi syödä myös. aijon ottaa rauhottavia mukaan kun menen poikaystävän luokse jos tulee taas huono olo.
ihan varmuuden vuoksi. uskon että viikonloppu menee ihan hyvin.
otetaan rennosti. varmaan tehdään taas jotain ruokaa.
olen päättänyt että aijon pitää nyt toistaiseksi tätä polkka tukkaa. se on helpompi hoitaa eikä mene takkuun. sitten kun tulee kesä niin leikkautan sen uudestaan saman pituiseksi. mulle sopii lyhyet hiukset. ja nää saa vielä ponihännälle. äiti osasi hyvin leikata nämä. äiti saa sitten taas leikata seuraavalla kerralla. ei maksa mitään.
säästää taas rahaa. ensi viikolla tulee taas rahaa onneksi.
pääsee taas makselemaan laskuja. mutta. on sitten taas rahaa siideriin ja lonkeroon. pystyy ostamaan. pitää käydä siellä seppälässä katsomassa jotain kivaa vaattetta sinne bileisiin. enköhän mä jotain löydä. aijon käydä ensi viikolla katsomassa.
kun on aikaa. aijon laittaa jotkut kivat korvikset sinne bileisiin. ja pitää vähän meikata. on sitten nättinä siellä. juomaksi aijon ostaa karpalo lonkeroa, up ciderii ehkä..golden capia. pitää vieä vähän suunnitella. aijon juoda varmaan sen viisi juomaa. se on maksimi.
ei tule sitten huonoa oloa. mutta känniin siitä tulee :D
tulee varmasti kivat bileet ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.