IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

:) <3Lauantai 28.02.2015 12:23

kiva olla poikaystävän luona :) harratettiin äsken liikuntaa. seksi tuntui hyvältä parin viikon jälkeen. nyt olen jopa iloisempi.
päätin tosiaan etten aijo juoda nyt viikonloppuna. ostin juomaksi kivennäsvettä, fantaa ja spritea. ostin lakuja ja suklaata. syön niitä taas sitten tänään. mä heräsin alle tunti sitten. valvoin johonkin kymmeneen eilenä. varmaan valvon tänäänkin johonkin kymmeneen.
eilinen päivä meni ihan mukavasti. aika vaan kului hitaasti kun odotin että poikaystävä on tulossa hakemaan.
ajattelin tänään varmaan katsoa animea. idol masteria varmaan.
eilenä mulla meni kauppaan vaan 13 euroa. ei kauheasti.
odotan innolla kun viikon päästä on ne bileet. on varmasti hauskaa.
ensi viikolla mulla on psykologi ja verikokeet. niitä odotellessa. onneksi ne on alku viikosta niin saa nekin pois alta. pitää varmaan taas hakea lääkkeitä ensi viikolla myös. leponex alkaa loppumaan.
ensi viikko menee varmaan nopeasti. on paljon ohjelmaa. pitää mennä maanantaina ja keskiviikkona kuntosalille.
saa nähdä millainen olo mulla on sitten ensi viikolla. toivon että nää pillerit on hyvät etten ole ihan hermo raunio ensi viikolla. alkaa ne naisten vaivat. sen näkee sitten. uskon että ensi viikko menee varmasti hyvin. mutta. nyt keskityn tähän hetkeen ja viikonloppuun.
onneksi ensi viikolla tulee taas rahaa. siideri ja lonkero rahat. tiedän mitä aijon silloin juoda. karpalo lonkeroa,up ciderii, golden capia ehkä..sen näkee paremmin sitten kaupassa että mitä ottaa.
juon kuitenkin silleen ettei tule huono olo.
pitää ensi viikolla käydä siellä seppälässä katsomassa niitä vaatteita.
jos löydän jotain kivaa niihin bileisiin. jee. pääsee shoppailemaan :) odottan innolla. me siirrettiin kavereiden kanssa se shoppailu reissu huhtikuulle. mennään vasta sitten. sitäkin odotellessa :) aijon varmaan ostaa taas uudet kengät ja laukun. ja ehkä housut voisi ostaa myös. saa nähdä mitä sitten löytyy.
varmasti jotain :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.