IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

pizzaa.Keskiviikko 04.03.2015 08:32

eilinen päivä oli aamulla aika vauhdikas. kävin psykologilla aamulla.
juteltiin mun voinnista, animesta puhuttiin, tulevaisuudesta, desucon tapahtumasta..kaikenlaisesta. olin siellä jotain puoli tuntia.
kun pääsin takaisin karissimoon niin söin äkkiä ja lähdin kävelemään terveys keskukseen. kävelin sinne puolessa tunnissa.
mun kaverillakin oli verikokeet niin käveltiin yhtä matkaa takaisin.
käytiin kaupassa. tänään on jonkin verran ohjelmaa. kokki ryhmä on aamulla, paja päivällä. sekä kuntosali illalla. on ainakin tekemistä tänään. me tehdään kokki ryhmässä tänään pizzaa.
tulee varmasti hyvää. sählyä ei ollut eilenä. ohjaajat oli jossain muualla.
eilenä näin taas lemmen viemää. kaveri oli kylässä mun luona katsomassa. oli iahn hyvä jakso. eilenä valvoin yhdeksään asti. olin parhaan kaverin luona katsomassa telkkaa. niin kuin joka ilta.
nyt toi mun kahvin keitin keitti kerrankin kuumaa kahvia.
ei varmaan vielä tarvi ostaa uutta kahvin keitintä.
rahaa tulee tänään. jippii. sekä perjantaina. huomenna pitää käydä apteekissa. hakemassa lisää lääkkeitä. leponexia pitää hakea.
huomenna on taas toiminta tunti. saa nähdä mitä tehdään. eilenä katoin animea. the idol masteria ja school rumblea. koitan saada katsottua kaikki school rumble jaksot ennen kesää. kesällä alkaa sitten taas uudet anime sarjat. niitä odotellessa. uusi anime lehti tulee ensi viikolla. yay ^^ odotan kovasti. olo on ollut hieman kireä mutta kyllä se siitä. olen syönyt ihan hyvin. en ole ollut nälässä.
tää päivä menee varmaan äkkiä. kun on ohjelmaa. huomenna on sitten vähän rennompi päivä. animea voisi katsoa taas huomenna.
onneksi on kuntosali tänään. pääsee hikoilemaan. ja purkamaan paineita. onneksi mun kaveri on mukana. on juttu seuraa.
sain eilenä pestyä pyykkiä. nyt ei tarvi vähään aikaan pestä.
kohta pitää mennä aamu palalle. ja ottaa aamu lääkkeet.
parin tunnin päästä alkaa kokki ryhmä. salkkarit on menny jännään suuntaan. aaro on elossa ja marianna on elossa. pitää katsoa taas tänään. ja uusi päivä pitää myös katsoa.
bileet lähestyy. odotan innolla. pääsee viettämään kavereiden kanssa aikaa :) ja juodaan samalla. saa nähdä mihin asti valvotaan.
kivaa tulee varmati. mä yritän löytää mun vaate kaapista vaatteet sinne bileisiin. en löytänyt mitään oikeen seppälässä.
kaikki oli aika kallista. no ainakin säästän rahaa. kun en ostanut mitään. bussi rahat pitää nostaa automaatista. että pääsee bussilla sinne ja takaisin. bussi matkoihin menee noin 20 euroa. otan rahaa mukaan 40 euroa. pankki korttia en ota mukaan ettei se katoa. kyllä tuolla rahalla saa ne juomat. juomiin menee vähän yli 10 euroa. ostan joko neljä tai viisi juomaa. sen näkee sitten. karpalo lonkeroa pitää ehdottomasti ostaa. se on paras lonkero juoma.
ja up ciderii. päärynän makuista ja metsä marja light.
ehkä yksi golden cap. limen makuista. se on hyvää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.