IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mega myyntiin shoppailemaan :)Perjantai 06.03.2015 08:25

perjantai :) todella hyvä fiilis tällä hetkellä. olen menossa poikaystävän luokse perjantai lauantai väliseksi yöksi, sitten lauantaina porukat hakee mut ja heittää mut orimattilaan. ollaan menossa tyttöjen kanssa bussilla lahteen kaverin bileisiin. poikaystävä ei pääse.
tänään on naisten ryhmä. mennään mega myynti arenalle. aijon vähän shoppailla jos sieltä löytyy jotain kivaa. varmaan ostan uuden laukun.
jos löytyy. tekee mieli nyt taas shoppailla. rahaa on tullut lisää tänään.
poikaystävä hakee mut taas illalla. mennään käymään lahdessa koska poikaystävä ostaa uuden sängyn. en varmaan näe salkkareita tänään.
mutta no. maanantaina taas näkee. eilenä meillä oli toiminta tunnilla bingoa. en voittanut. kaverit voitti ja saivat palkinnoksi suklaata.
ollaan mun kaverin kanssa menossa taas tänään pajalle kuluttumaan aikaa. pitää samalla käydä pankki automaatilla nostamassa juoma ja bússi rahat. ja rikkoa 20 euron setelin kaupassa että on sitten kolikoita. ja viiden euron seteli. tiedän jo mitä aijon juoda. aijon juoda karpalo lonkeroa, up siderii ja rekorderligiä. aijon ostaa viisi juomaa. ne pitäisi riittää. ja jos ei jaksa juoda viidettä juomaa niin ei jaksa.
odotan innolla huomista :) kiva viettää kavereiden kanssa iltaa ja valvotaan myöhään. nukutaan sunnuntaina pitkään. ainakin mä aijon nukkua pitkään. tiedän jo mitä laitan päälle sinne. ei ole tällä kertaa vaate kriisiä. aijon laittaa sen mun uuden desucon paidan minkä ostin silloin desuconissa. se on sinisen värinen. ja vaaleat farkut laitan. korkokenkiä en aijo tällä kertaa laittaa. kun pitää kävellä lahdessa jonkin verran. laitan talvi kengät. huomasin eilenä että mun olo on aika tasainen. noi e-pillerit vissiin toimii :) tosi hyvä juttu. en ole saanut mitään itkupotku raivareita. saa nähdä millainen on sitten alku viikko. toivottavasti hyvä. animea voisi katsoa ehkä tänään. varmaan taas school rumblea. kerkeää vähän katsomaan ennen kun poikaystävä tulee hakemaan. sain eilenä pestyä lakanat.
nyt ei tarvi taas viikkoon pestä. huomenna aijon herätä jo yhdeksältä. kerkeää viettä vielä hetken poikaystävän kanssa aikaa ennen kun mun porukat tulee hakemaan. ne hakee mut yhdeltä. kerkeän syömään kahdelta karissimossa. sitten pitää odotella pari tuntia ja sitten mennään neljältä jo bussi pysäkille.
toivottavasti bussi ei ole kamalan täynnä. kivempi kulkea bussissa kavereiden kanssa kun taas yksin. käydään lahdessa s-marketissa hakemassa ne juomat ja aijon ostaa samalla jonkin mikro aterian minkä syön ennen kun alan juomaan. en halua juoda tyhjään vatsaan tulee vaan huono olo sen jälkeen. aijon juoda hitaasti. enkä kauhealla vauhdilla. koska lauantai iltana ei ole kiire minnekkään. on koko ilta ja yö aikaa juoda. saa sitten nähdä millainen olo on sitten sunnuntaina. toivottavasti olo ei ole ihan kamala. varmaan vaan pikkaisen väsyttää. pitää sitten levätä se sunnuntai.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.