IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hyvin meni pankissa.Tiistai 24.03.2015 08:25

tänään mulla on aika rento päivä. on vaan sähly iltapäivällä. pelataan se puoli tuntia. yritetään voittaa noi jätkät.
animea voisi katsoa taas tänään kun mulla on vaan aikaa. pitää katsoa school rumble animea. olen kohta saanut katsottua ekan kauden.
eilinen päivä meni ihan hyvin. kävin pankissa juttelemassa raha asioista. siellä meni noin 20 minuuttia. olin eilenä kuntosalilla kaverin kanssa. oli hyvä tunti ja hyvä olo tuli sen jälkeen.
eilenä mulla oli vähän hermostunut olo ennen kun mentiin kuntosalille. mutta se meni onneksi ohi kun tehtiin noita liikkeitä. ja juteltiin kaverin kanssa mukavia asioita. nyt mulla on hyvä tasainen olo.
ttänään pitää pestä pyykkiä. varmaan tuossa päivällä. kone on varmaan silloin vapaa. pitää käydä pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on tällä hetkellä rahaa. odotan innolla sitä shoppailu reissua.
kavereiden kanssa. tänään pitää katsoa lemmen viemää uusinta aamulla. en nähnyt eilistä jaksoa. syöminen ja ruokailu on mennyt hyvin. eilenä oli vähän tukala olo syödessä mutta selvisin.
tänään varmasti maistuu taas ruoka. saa nähdä mitä on ruokana.
huomenna mulla on yhdeltä se hoito neuvottelu. menee varmasti ihan hyvin. varmaan kestää sen noin tunnin. en ole menossa pajalle.
punnitus on varmaan taas kohta. toivon että paino on pysynyt samana. toivon etten olisi lihonut. tykkään onneksi vartalostani tällä hetkellä. mikä on vaan hyvä. en halua todellakaan olla mikään lauta.
vaan sopiva. huomenna on taas onneksi kuntosali.
pitäisi käydä edelleen siellä tokmannilla. mietin että kävisikö tänään ruoan jälkeen. voisi käydä. tulisi samalla ulkoiltua.
ei olisi ihan neljän sisällä. jos mä en löydä mitään sieltä niin en löydä. katselen vaan. lääkkeitä ei tarvi vielä hakea apteekista. riittää vielä tälle viikolle. kun menee huomenna sinne hoito neuvotteluun niin pitää sanoa sille lääkärille että uusii noi lääke reseptit. saa sitten taas niitä lääkkeitä. mun pitäisi käydä tuolla kultasepän liikkeessä. katsomassa vähän korviksia. en ole pitkään aikaan käyttänyt korvakoruja. nyt voisi alkaa taas käyttää. eikä ne ole kovin kalliita onneksi. samalla reissulla voisi käydä taas seppälässä. mä haluan uusia alusvaatteita ostaa taas.
alusvaatteita ei ole koskaan liikaa. pitäisi lakata taas kynnet. ajattelin pinkin värisiksi. aijon lakata tuossa päivällä. mun kaveri tulee taas illalla mun luokse katsomaan lemmen viemää.
juodaan teetä samalla. eilenä salkkarit jäi jännään kohtaan. pitää tänään taas katsoa. kohta pitää mennä aamupalalle. syön varmaan taas ruisleipää. ihan hyvä aamupala. äsken join ison kupin mustaa kahvia. se pistää aamun hyvin käyntiin. aamukahvit on aina pakko saada. juon kulta katriina kahvia. se on paras.
en laita mitään maitoa tai sokeria kahviin. se on parasta raakana.
teenkin juon raakana. sitten kun tulee se lemmen viemää uusinta tuossa aamulla niin aijon juoda taas teetä. tavallista vihreää teetä.
mutta. tästä on varmasti tulossa ihan mukava päivä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.