IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kuntosali taas tänään :)Maanantai 30.03.2015 08:40

maanantai jälleen. uusi viikko alkaa. tänään on jonkin verran ohlelmaa.
pitää käydä kylillä kaupassa. täytyy ostaa puuroa ja jogurttia.
ompelu ryhmä on iltapäivällä. ja illalla sitten taas kuntosalille. ihan kiva mennä sinne. saa liikuntaa ja ylimääräiset kalorit pois. söin eilenä jätskiä ja suklaata. nyt enää en aijo syödä. oon viikonlopun herkut jo syönyt. tällä viikolla taas niin että syön tavallista ruokaa ja sitten herkuttelen viikonloppuna taas.
nyt kun on levännyt niin on todella hyvä olo tällä hetkellä. ajattelin käydä tänään seppälässä. haluan ostaa jotain kivaa. shoppailu himo iski. ostan ainakin uusia alusvaatteita. haluan uudet rintaliivit ja siihen sopivat stringit tai alus housut. jos siellä on myös joku kiva paita tai housut niin ostan. onneksi ensi viikolla tulee taas rahaa.
eilenä mulle maistui taas ruoka. oli ruokana ranskalaisia ja pihviä. oli hyvää. käytiin eilenä kaverin kanssa lenkillä. heitettiin noin puolen tunnin lenkki. sai vähän raitista ilmaa. eilenä katselin aamulla täydellisiä naisia sarjaa. katson muutaman jakson.
vielä on monta jaksoa jäljellä. tänään tulee taas alkkarit ja uusi päivä. pitää katsoa. en näe tänään illalla taas lemmen viemää koska olen kuntosalilla silloin. mutta. onneksi huomenna aamulla tulee uusinta. huomenna pitää pestä taas pyykkiä. mun piti eilenä pestä pyykkiä mutta unohdin. no. huomenna on onneksi aikaa.
jaksoin eilenä katsoa vaan yhden jakson animea. katsoin school rumblea. en jaksanut kauheasti katsoa. no. katsoo jos vaikka tänään tai huomenna katsoisi lisää. tällä viikolla pitää varmaan käydä apteekissa hakemassa lääkkeitä. leponexit alkaa loppumaan. sen näkee paljon jää vielä lääkkeitä kun jaetaan ne tänään dosettiin.
mulla on varmaan verikokeetkin tällä viikolla. uskon ainakin.
ohjaajat ilmoittaa mulle siitä sitten että koska.
taka talvi sitten tuli. ulkona on tosi kiva ilma. pitää kaivaa taas toppahousut esiin ja talvitakki. että tarkenee tuolla ulkona.
toivottavasti pian lämpenee taas. kesä saisi tulla jo.
mulla on kiva tiskivuori. pitää tänään tiskata. en eilenä jaksanut.
menen kohta aamupalalle. alkaa olla taas nälkä. teetä voisi juoda myöhemmin. äsken join ison kupin kahvia. pitäisi hankkia se uusi kahvinkeitin. onneksi tokmanni on tuossa vieressä niin sieltä voisi ostaa sen. katsoin hintoja viimeksi kun kävin niin ei ollut kamalan kalliita. ensi kuussa voisi ostaa sen. maksaa jotain melkein 50 euroa. tai 30 euroa. pitää vielä vähän miettiä. toi mun edellinen kahvin keitin tekee kuolemaa. se ei enää keitä oikeen kuumaa kahvia. ja se kahvin keitin on aika vanha. mulla on hyvä tee veden keitinminkä sain pari vuotta sitten joulu lahjaksi. se keittää nopeasti veden. pari minuuttia vaan. teetä mun ei tarvi ostaa vähään aikaan.
on vielä kivasti jäljellä. mä en enää muista että mihin salkkarit jäi viimeksi. no. tänään se selviää. mulla on taas tosi hyvä muisti.
ei aina voi muistaa kaikkea.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.