IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

sähly.Tiistai 31.03.2015 08:07

eilenä oli ihan mukava päivä. oli tekemistä ja ohjelmaa. katsoin eilenä school rumble animea muutaman jakson. olen kohta saanut katsottua ekan kauden. vielä on jäljellä toinen ja kolmas kausi. siinä on sitten taas jonkin verran katsottavaa. ei katsominen lopu heti kesken.
oltiin eilenä kuntosalilla kaverin kanssa. oli hyvä tunti. tuli hiki ja syke nousi. ja hyvä fiilis tunnin jälkeen. huomenna taas kuntosalille.
katsoin eilenä myös pari jaksoa klikkaa mua. nyt olen katsonut sitä neljä jaksoa. vielä yli puolet jäljellä.
en jaksanut eilenä lähteä kauppaan. menen tänään tuossa ruoan jälkeen. toivottavasti ei sada räntää kauheasti. en haluaisi kastua.
tänään on taas sähly iltapäivällä. miehet vastaan naiset. nyt yritetään voittaa ne miehet. aijon pelata niin hyvin kun pystyn. aijon olla taas puolustaja. mun paras kaverikin on tulossa pelaamaan. ollaan molemmat puolustajia. tänään pitää katsoa lemmen viemää uusinta aamulla. ja pyykkiä pitää pestä tänään. mulla on kiva pyykki vuori. kun pesee nyt niin ei sitten tarvi vähään aikaan pestä.
mun olo on ihan ok tällä hetkellä. päivä kerrallaan mennään nyt. katsoo miten tää mun olo tila menee tällä viikolla. joko hyvään suuntaan tai huonoon suuntaan. ainakaan ei väsytä. olen aika pirteä.
mikä on hyvä juttu. olen syönyt nyt ihan hyvin. tänään koitan taas syödä hyvin. eilenä oli ihan hyvät ruoat. ajattelin käydä tänään seppälässä. haluan ostaa sieltä jotain kivaa. jos löydän.
kaupasta pitää ostaa taas jogurttia ja puuroa. ne on mulla ihan lopussa. syön niitä aina joka päivä. tänään pitää maksaa pari laskua. saa ne pois alta. netti lasku ja yksi toinen. en enää muista mikä. huomenna on kokkiryhmä aamulla. mä teen ruis hampurilaisia. niihin tulee jauheliha pihvi väliin ja salaattia. on varmasti aika hyvää. ja helppo tehdä. huomenna on taas paja ja illalla kuntosali. menen kuntosalille yksin koska mun kaveri lähtee lomille huomenna. itse lähden lomille perjantaina. menen varmaan taas poikaystävän luokse. ihan kiva mennä.
aamupala on taas kohta. mun pitää käydä tällä viikolla apteekissa koska mun leponexit alkaa loppua. käyn varmaan torstaina tai perjantaina. tänään en jaksa mennä. kerkeän ne kyllä hakemaan tällä viikolla. kohta on huhtikuu. tää kuukausi on mennyt äkkiä. tuntuu myös ihan siltä että desucon oli hetki sitten. siitäkin on jo yli kuukausi. aika menee äkkiä. kohta on kesä. parin kuukauden päästä. en enää muista koska olen menossa psykologille seuraavan kerran. mulla on se lappu jossain. missä on se aika. pitää kaivaa laukusta. mutta. vissiin ensi kuussa. kesällä mulla vaihtuu uusi psykologi. en enää muista minkä niminen mutta se on nainen.
vähän jännittää että millainen se on sitten. toivottavasti hyvä ja rento. onneksi siihen on vielä aikaa. muutama kuukausi.
ei tarvi nyt kauheasti miettiä sitä. olen huomannut että keitän aika vahvaa kahvia aamulla. mutta. tykkään siitä. pitää olla vahvaa kahvia aamulla jotta herää. siitä aamu lähtee mulla käyntiin. eikä tule onneksi päänsärkyä kun juon kahvia aamulla.
aamu kahvit on pakko saada. en ole vielä mennyt tokmannille katsomaan sitä uutta kahvin keitintä. pitäisi sieläkin käydä.
no ensi kuussa menen ja ostan uuden keittimen. rahaa tulee taas kohta niin saan sen ostettua. sitten pitää laittaa tuo vanha kahvin keitin syrjään. se on myös aika likainen. pitäisi putsata se.
voisi tehdä tänään sen. on sitten puhdas kahvin keitin huomenna aamulla kun keitän kahvia. tee veden keitintä ei tarvi onneksi kauheasti putsata. pitää juoda teetä samalla kun katson lemmen viemää uusinnan aamulla. alkaa parin tunnin päästä. klo kymmenen.
mun kaveri tulee taas illalla katsomaan mun luokse lemmen viemää.
saa nähdä millainen jakso tulee. toivottavasti jännä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.