IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

poikaystävän luona <3Perjantai 03.04.2015 15:25

nyt pääsee vihdoin ja viimein kirjoittamaan blogia :) tosiaan. oli porukoilla yhden yön. oli kiva nähdä niitä. ja näin samalla veljeäkin. porukat toi mut äsken poikaytävän luokse. olin ostanut poikaystävälle yllätykseksi pari lonkeroa. poikaystäväkin oli ostanut mulle suklaata. <3 nyt sitä on paljon. ja ostin eilenä kaupasta ranch sipsi pussin ja limsaa. nyt on sitten herkut viikonlopulle :) ei lopu heti kesken.
muuten olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. olen syönyt ihan hyvin. ruoka on maistunut. eilnä siivosin kämpän. nyt se on taas siisti.
olen lomilla sunnuntaihin asti. mun paras kaverikin tulee lomilta silloin.
sitten katsotaan taas tähdet tähdet :) hevi jakso. varmaan aika hyvä.
tää päivä tuntuu ihan lauantailta. vaikka on vasta perjantai :D
pitää katsoa taas lemmen viemää ja salkkarit. eilenä en nähnyt lemmen viemää mutta tänään näkee.
eilen illalla menin jo kahdeksalta nukkumaan ja heräsin tänään kahdentoista jälkeen. nukuin pikkasen :D mutta tänään ajattelin valvoa.
telkasta tulee tuubi illalla niin sen voisi katsoa.
animea pitäisi myös katsoa. varmaan huomenna tai tänään aijon katsoa. mulla on viikonloppu aikaa. ensi viikolla tulee taas rahaa niin pysyy ostamaan sen guess laukun keskiviikkona <3 jos siellä on joku ihana pinkin värinen guess laukku niin se lähtee mun mukaan. haluaisin uuden guess lompakon mutta päätin että ostan nyt vaan sen laukun. se laukku on aika kallis mutta ostamisen arvoinen<3 otin nyt taas käyttöön sen edellisen guess laukun minkä ostin. se on ihan hyvässä kunnossa vielä. ostin sen pari vuotta sitten.
pitää katsoa jos vaikka ostaisi myös vielä uudet kengät.
ihanaa päästä shoppailemaan ensi viikon keskiviikkona. se varmasti piristää. uskon että ensi viikko menee varmasti aika mukavasti :) mutta. nyt nautin tästä viikonlopusta. otan rennosti.
syön suklaata ja sipisä. ensi viikolla pitää maksaa pari laskua. ja aijon pestä pyykkiä maanantaina. en jaksanut tällä viikolla pestä pyykkiä. nyt on myös hyvä ettei verikokeisiin tarvi mennä kuukauteen. psykologi mulla oli vissiin tässä kuussa. pitää tarkistaa.
aurinko saisi jo paistaa ja että olisi lämmintä. mutta. kyllä se sieltä tulee ennemmin tai myöhemmin. kyllä se kesä sieltä tulee :)
odotan innolla. silloin pitää ostaa uudet bikinit. alan olla bikini kunnossa. kannattaa käydä salilla. menen seuraavan kerran kuntsalille ensi viikon kekskiviikkona. kaverin kanssa.
maanantaina menen vaan lenkille. en mene salille silloin. koska se on varmaan kiinni. toivottavasti maanantaina on hyvä ilma. eikä sataisi räntää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.