IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi viikko :)Maanantai 20.04.2015 08:27

arki alkaa taas. hyvä fiilis tällä hetkellä. tää viikko menee varmasti äkkiä. sitten on taas viikonloppu. sitä odotellessa. mulla on kamala ikävä poikaystävää. kyllä me näemme <3 onneksi on skype :) kuulee toisen äänen edes. eilinen päivä meni täydellisiä naisia katsellessa. olen kohta saanut katsottua ekan kauden. pitää toinen kausi ostaa jossain vaiheessa. hyvä sarja kyllä. tykkään.
olin eilenä myös koneella, ja kaverin luona kylässä. juotiin teetä ja juteltiin niitä näitä. siinä sekin aika kului. skypetin poikaystävän kanssa ja menin vielä illalla parhaan kaverin luokse. katsottiin hauskat kotivodeot. tähdet tähdet ohjelmaa ei tullut. oli jotain vaali ohjelmaa.
eilenä oli myös keskustelu ohjaajan kanssa. juteltiin mun voinnista, tulevaisuudesta..ja siitä mä ja ohjaaja ollaan menossa jossain vaiheessa tutustumaan sinne lahden klubi talolle. alkaisin käymään siellä kerran viikossa tiistaisin. mulla on vaan sähly tiistaisin. niin se on hyvä lisä siihen päivään. jos jää aikaa niin voi käydä vaikka vähän samalla shoppailemassa. pyöriä lahdessa. ohjaajilta saan bussi kortin. en joudu maksamaan itse bussi matkoja.
tänään on taas ompelu ryhmä. mä olen päättänyt aloittaa siinä kaulahuivin teon. teen edes jotain enkä vaan istu ja ihmettele.
illalla on kuntosali taas. mennään kaverin kanssa. varmasti tulossa hyvä tunti. aijon mennä taas käymään kaupassa tänään niin tulee taas lenkki heitettyä. nyt on luvattu ihanat ilmat tälle viikolle.
kivempi käydä lenkillä kun on lämmin. ei tarvi enää käyttää mitään toppa housuja. tänään en näe taas lemmen viemää. uusinta tulee taas huomenna aamulla onneksi. salkkarit tulee taas tänään :) pitää katsoa ja uusi päivä. sekä fitness päiväkirjat. sen laitan tallennukseen ja katson sen varmaan huomenna. hyvä ohjelma sekin. olen syönyt ihan hyvin. eilenä söin taas vähän suklaata.
herkuttelen sitten taas tämän viikon viikonloppuna. arkena syön vaan normaalia ruokaa. ja juon mustaa kahvia, vihreää teetä ja vettä. en aijo juoda mitään limsoja. vasta viikonloppuna jos tekee mieli. haluan pitää kroppani kunnossa. ja etten lihoa liikaa. nyt on sopiva paino. ja tunnen itseni kauniiksi. kiva kyllä mennä tänään kuntosalille. saa siellä taas purettua vähän paineita. eilenä oli vähän kireä olo. saa sen tänään taas pois.
meillä on tänään päivälliseksi puuroa. pitää syödä hyvin niin jaksaa salilla sitten. aijon syödä sen puuron lisäksi ruisleipää.
aina kun meillä on iltapala niin syön silloinkin ruisleipää. vaaleaa leipää en syö yhtään. ruisleipä on parempi. ja terveellisempi.
uskon että tästä viikosta tulee paljon parempi mitä viime viikosta.
tällä viikolla on jonkin verran ohjelmaa ja näkee onneksi kavereita.
ja sekin piristää kun paistaa aurinko. kesä vaan lähenee. :) sitä odotellessa. kohta on jo toukokuu. tää kuukausi on mennyt hurjaa vauhtia. tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. nyt mun ei tarvi tällä hetkellä hakea mitään lääkkeitä. on riittävästi. ja jos alkaa loppumaan niin sitten apteekkiin.
aamupalakin on kohta. alkaa olla nälkä taas. koitan syödä hyvin tänään. vatsa täyteen. eilenä meillä oli lohko perunoita ja pihviä. se pihvi oli niin iso etten jaksanut syödä sitä loppuun. välillä mulle käy niin etten jaksa syödä jotain isoa ruoka annosta loppuun. syön sen minkä jaksan. tavoite on saada vatsa täyteen.
katson varmaan tänään taas täydellisiä naisia. jos en jaksa olla koneella. animeakin pitäisi katsoa. no jossain vaiheessa taas.
mä ja mun kaveri ollaan menossa taas ensi vuonna desucon frostbiteen. tehdään taas niin että kaveri tilaa ne liput ja mä maksan sille takaisin. odotan innolla taas päästä sinne. pitää ottaa taas paljon kuvia cosplay hahmoista ja ostaa paljon anime krääsää.
päätettiin että käydään kahtena päivänä siellä. pitää sekin suunnitella että missä käydään syömässä ja kahvilla. no kyllä se selviää. sitä reissua odotellessa :) on taas jotain mitä odottaa.
pitää alkaa säästämään rahaa siihen reissuun. siinä menee jonkin verran rahaa. mutta se on sen arvoista :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.