IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hyvin menee vappu :)Perjantai 01.05.2015 08:16

vappu on mennyt ihan mukavasti. eilenä kävin kaupoilla ostamassa irtokarkkeja.limua ja kivennäisvettä. siinä oli osa mun herkuista. vielä on lisäksi jätksiä pakastimessa mitä aijon syödä tänään.
eilenä oli hyvät vappu ruoat. päivälliseksi oli pizzaa ja salaattia. jälki ruoaksi oli munkkia. eilenä kävin illalla kaverin kanssa vielä kaupoilla pyörimässä koska sen piti ostaa ruokaa. ilta sitten meni skypetellessä poikaystävän kanssa ja olin koneella. ircissä. nukahdin taas sohvalle illalla ja heräsin kahdentoista jälkeen yöllä ja menin sänkyyn nukkumaan. heräsin juuri ja keitin äsken ison kupin mustaa kahvia.
ruokailu meillä on taas siellä missä on paja. kahdelta on ruoka. kaverikin tulee sinne syömään ja sitten jäädään sinne hengailemaan iltaan asti. ei huvita oikeen olla neljän seinän sisällä.
voi siellä sitten kuluttaa aikaa. poikaystävä lähtee tänään sinne reissuun ja sovittiin että soitellaan tuossa illalla. ei varmaan puhuta kauaa mutta kuulen sen äänen edes. ilta menee taas niin että olen koneella ja menen sitten nukkumaan kun nukuttaa. niin kuin eilenä.
aijon ottaa vaan rennosti :) ei ole onneksi kiire minnekkään. animea pitää katsoa tänään ore monogatari animesta on tullut uusi jakso ja se pitää todellakin katsoa. rakastan sitä sarjaa yli kaiken. siitä on tullut jo neljä jaksoa. pitää samalla katsoa muitakin animeita tänään. ennen kun on ruokalu niin voisi katsoa. eilenä en nähnyt lemmen viemää mutta uusinta tulee taas aamulla. katson sen sitten. eilenä ei tullut salkkareita. ihan tyhmää. ja tänään ei varmaan tule.
no ensi viikolla taas. sitä odotellessa. tuntuu että olisi lauantai mutta on vasta perjantai. pitkä viikonloppu. ihanaa.
pitäisi taas pestä pyykkiä. pesen huomenna kun on aikaa. pitää katsoa millainen ilma on huomenna jos vaikka menisi lenkille. en tiedä että sataako vettä. no sen näkee sitten. tänään tulee vähän liikuntaa kun kävelee pajalle. maanantaina tulee taas rahaa. onneksi. nyt aijon tämän kuun vaan säästää enkä shoppaile yhtään mitään tässä kuussa. yritän ainakin. kesä kuussa sitten shoppailen. jaksan kyllä odottaa sinne asti. sitten kun on säästänyt tämän kuun niin ensi kuussa on kivempi shoppailla. on sitten vähän enemmän rahaa. sitä odotellessa :) odotan innolla. syöminen on mennyt hyvin. ei ole ahdistanut ruoka. mikä on hyvä juttu. on jopa maistunut.
tänään taas herkutellaan. saa nähdä mitä vappu ruokaa meillä on tänään. tänään syön sen lisäksi jätskiä ja irtokarkkeja. pitää herkutella kun on vappu. tästä on tulossa ihan mukava päivä.
ja hyvä fiilis on tällä hetkellä :) pitää vähän taas siivota keittiötä. mulla on kiva tiski vuori taas. teetäkin pitää juoda tuossa kymmenen aikaa vaikka. aamupala on taas yhdeksältä.
syön varmaan vaan leipää. aamulääkkeet pitää ottaa siinä samalla.
en ole pitkään aikaan syönyt rauhottavia. mikä on vaan hyvä juttu. olen ollut hyvässä kunnossa. ei ole nyt vähään aikaan tullut huonoja oloja. mutta kyllä niitä tulee taas jossain vaiheessa. sitten itken taas silmät päästäni ja voi tulla itkupotku raivareita. niitä taas odotellessa. mutta itkeminen onneksi helpottaa mun oloa.
nyt aijon vaan nauttia tästä hyvästä ajasta kun kaikki on hyvin tällä hetkellä. päivä kerrallaan eletään :) kohta voisi kuunnella vaikka musaa. en ole kuunnellut hirveästi. voisi samalla kuunnella kun siivoan keittiötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.