IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään verikokeet.Maanantai 04.05.2015 08:13

uusi viikko alkaa taas. eilenä olin melkein koko päivän koneella. kastoin animea. katsoin sen nimisiä sarjoja kuin: "nagato yuki-chan no soohitsu" ja "yama no susume" yama no susumen sain katsottua eilenä loppuun. sitten pyörin vähän aikaa yhdellä anime wallpaper sivuilla ja tallensin taustakuvia. siellä oli paljon hienoja kuvia.
tänään pitää katsoa lisää animea. nyt on hyvä katsomis putki päällä.
eilenä kävin myös lenkillä ja olin kaverin luona kylässä ja juotiin teetä.
sitten skypetin illalla poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luokse vielä illalla. katsottiin tähdet tähdet. mulla on tänään ne verikokeet. kello 9:40. pitää syödä tuhti aamupala niin jaksaa kävellä sinne terveys keskukseen. kerkeän tulla sieltä sitten takaisin lounaalle.
tuleepahan lenkki taas hietettyä. käyn varmaan samalla reissulla kaupassa. se on matkan varrella. olo ja fiilis on tosi hyvä tällä hetkellä. tänään taas illalla kuntosalille. olen siellä npin tunnin ajan.
menen sinne puoli viiden aikaan. kerkeän tulla takaisin kuudeksi. silloin me skypetetään taas poikaystävän kanssa. ruokakin varmasti maistuu tänään. tänään on myös ompelu ryhmä. teen sitä kaula huivia.
mulla menee varmaan vielä monta kertaa hermot siinä koska mulla useasti karkaa silmukat. onneksi siellä on muita jotka sitten auttaa mua siinä. jes. tänään tulee salkkarit. pitää todellakin katsoa. ja uusi päivä. sekin jäi jännään kohtaan. näkee illalla. huomenna katson taas lemmen viemää uusinnan koska en näe sitä tänä iltana.
rahaa on tullut tänään :) pitäisi ostaa kaupasta muutama manga kirja mikä puuttuu. mirai nikki manga 10 on ilmestynyt. voisi ostaa sen tänään. kun käyn kaupassa. ja lukea se sitten.
sitten pitä ostaa noi deadman wonderland mangat. niitä on taas ilmestynyt pari. ja sitten on ilmestynyt toi chi´s sweet home.
pitää ostaa. koska mä kerään noi sarjat. rahaa annan mennä mangaan tässä kuussa. muuta ylimääräistä en nyt aijo ostaa.
nyt olen pirteä koska join äsken ison kupin mustaa kahvia. teetä keitän sitten taas kun tulen sieltä labrasta. ai niin teetä pitää ostaa myös lisää. mutta tästä on tulossa ihan mukava päivä :) aijon olla iloinen ja positiivinen. on jonkin verran ohjelmaa. tää päivä menee taas äkkiä. kiva kun aurinko paistaa eikä sada vettä. hyvä keli kävellä. lähden ajoissa sinne labraan niin ei tule kamalan kiire sinne sitten. kävelen rauhassa. aijon syödä aamupalaksi ruisleipää. varmaan pari palaa. lääkkeet pitää taas tänään jakaa dosettiin. teen sen sitten kun tulen sieltä labrasta. lääkkeitä pitää taas hakea tällä viikolla. alkaa loppumaan. onneksi tällä viikolla on aikaa hakea.
tällä viikolla pitää maksaa taas laskuja. torstaina tulee sitten lisää rahaa. onneksi. maksan sitten kaikki laskut mitä on nyt tullut.
sitten kun maksanut niin näkee paljon tilillä on sitten rahaa. aijon nyt säästää tässä kuussa niin sitten on shoppailu rahaa vähän kesäkuussa. sitten ostan vasta niitä kesä vaatteita mitä on tullut.
eilenä löysin taas muutaman anime sarjan mitä alan ehkä katsomaan. pitää katsoa onko ne millaisia. jos on hyviä niin sitten on taas katsottavaa. se on kiva sitten pitää animekatsomis maratoonin. voi katsoa monta jaksoa putkeen. varmaan pyörin myös siellä sivulla missä oli niitä anime taustakuvia. katson ja tallennan niitä sitten koneelle. tällä hetkellä mulla on k-on! tausta kuva koneella. yksi parhaista animeista mitä olen nähnyt ^^ se k-on! leffa oli myös tosi hyvä. sen voisi katsoa taas uudelleen. näin sen pari vuotta sitten. se on mun puhelimessa. pitäisi siirtää koneelle ja katsoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.